Reserveer
Direct >

Alleen op reservering via onze Website!!

Menu 3 gangen €. 27.50
Menu 4 gangen incl langoustines €. 35.-

Pate van wildzwijn gemaakt naar een recept van mijn moeder
Salade van witlof | Kweepeer confit | Brioche
of
A la minute gemarineerde Hamachifilet ( Japanse Makreel)
Komkommer | Appel | Sesam | Ijs van bleekselderij en Limoen

**
Schotse Langoustines**
Verschillende structuren van zoete aardappel | Crème van zwarte Knoflook | Jus van Langoustines en Curry

**
Noordzee heilbotfilet
Pastinaak | Violette Bloemkool | Peren uit de tuin |gedroogde zwarte Olijven
of
Ierse Biefstuk van de dikke lende
Pompoen | Paddenstoelen | Rozemarijnjus

**
Kaasvariatie ( meerprijs €. 7.50 )
Met noten brood| Stroop| Vijgen
Of
Callebaut Chocolade
Moulleux|rood fruit | Ijs van Tabernas Olijfolie

Gerelateerde berichten


In the picture: Lars en Oscar Schmidt

In the picture: Lars en Oscar Schmidt

De geregelde bezoeker van Herberg Stevensweer kent hen wel, Lars en Oscar Schmidt . Waar de een meehelpt in de bediening en de ander in de keuken, vormen zij samen met hun ouders een (h)echt horeca gezin. Althans in de weekenden. In dit blog leren we de zoons van Pascalle en Marcus een beetje beter […]

22.10.2021
Kookles bij Herberg Stevensweert

Kookles bij Herberg Stevensweert

Vanaf januari 2022 kan de kookles bij Herberg Stevensweert weer geboekt worden. Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan! Eigen ervaring Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen […]

17.10.2021

Vegetarisches Weihnachtsmenü

Vereehrte Gäste, Uns ist nicht verborgen geblieben, dass stehts mehr Gäste nach unseren Vegetarischen Gerichten fragen. Seit September bieten wir ein Menü vegetarisch vegan an. Dieses kommt gut an bei unseren Gästen und darum beschlossen wir auch Ihnen so ein Menü zu Weihnachten anzubieten.   Vegatarisches Menü €.70.- Kleiner Starter Dinkelbiskuit * 7 Kräuter Spinat […]

12.10.2021