
Menu restaurantweek
Drie gangen €. 27.50
Vier gangen €. 36.50
Kleine groet uit de Herberg keuken
**
Schotse Zalm | Bieten | Wasabi | Komkommer
In bietensap gemarineerde schotse zalmfilet op een zoet / zure variatie van komkommer en Wasabi mayonnaise
of
Cervena Tenderloin | bonen | Parmezaan | Olijven
Cervena Tenderloin op een bonensalade met een Olijvenvinaigrette en Parmezaan
**
Ierse dry Aged Wangen | Savooie Kool | Pompoen ( extra Gang)
Sous vide gegaarde Dry Aged Wangen met Savooie Kool en Pompoen
**
Tarbotfilet | Bonte Bloemkool |Erwten | Paprika
Tarbotfilet in boter gebakken op een mousseline van erwten, bonte bloemkool en een schuim van rode Paprika
of
Supreme Poulet Jaune ( Gevogelte) | wildvang Gamba’s | kleine groente
Waterzooi van Supreme Poulet Jaune en Wildvang gamba’s met kleine Groente en een Schaaldieren sauce
**
Assortiment van kazen ( €.6 .- meerprijs)
daarbij serveren wij honing en stroop uit Stevensweert, Druiven en Brood
of
Belgische Chocolade | Framboos | kruimel |Amandelbisquit | Knapperige Feuilletine
drie keer Chocolade op een Amandelbisquit met knapperige Feuilletine, Frambozen en Kruimel