Reserveer
Direct >

Menu restaurantweek

Drie gangen €. 27.50
Vier gangen €. 36.50

Kleine groet uit de Herberg keuken
**
Schotse Zalm | Bieten | Wasabi | Komkommer
In bietensap gemarineerde schotse zalmfilet op een zoet / zure variatie van komkommer en Wasabi mayonnaise

of

Cervena Tenderloin | bonen | Parmezaan | Olijven
Cervena Tenderloin op een bonensalade met een Olijvenvinaigrette en Parmezaan

**

Ierse dry Aged Wangen | Savooie Kool | Pompoen ( extra Gang)
Sous vide gegaarde Dry Aged Wangen met Savooie Kool en Pompoen

**

Tarbotfilet | Bonte Bloemkool |Erwten | Paprika
Tarbotfilet in boter gebakken op een mousseline van erwten, bonte bloemkool en een schuim van rode Paprika

of

Supreme Poulet Jaune ( Gevogelte) | wildvang Gamba’s | kleine groente
Waterzooi van Supreme Poulet Jaune en Wildvang gamba’s met kleine Groente en een Schaaldieren sauce

**
Assortiment van kazen ( €.6 .- meerprijs)
daarbij serveren wij honing en stroop uit Stevensweert, Druiven en Brood

of

Belgische Chocolade | Framboos | kruimel |Amandelbisquit | Knapperige Feuilletine
drie keer Chocolade op een Amandelbisquit met knapperige Feuilletine, Frambozen en Kruimel

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021