Reserveer
Direct >

Menu restaurantweek

Drie gangen €. 27.50
Vier gangen €. 36.50

Kleine groet uit de Herberg keuken
**
Schotse Zalm | Bieten | Wasabi | Komkommer
In bietensap gemarineerde schotse zalmfilet op een zoet / zure variatie van komkommer en Wasabi mayonnaise

of

Cervena Tenderloin | bonen | Parmezaan | Olijven
Cervena Tenderloin op een bonensalade met een Olijvenvinaigrette en Parmezaan

**

Ierse dry Aged Wangen | Savooie Kool | Pompoen ( extra Gang)
Sous vide gegaarde Dry Aged Wangen met Savooie Kool en Pompoen

**

Tarbotfilet | Bonte Bloemkool |Erwten | Paprika
Tarbotfilet in boter gebakken op een mousseline van erwten, bonte bloemkool en een schuim van rode Paprika

of

Supreme Poulet Jaune ( Gevogelte) | wildvang Gamba’s | kleine groente
Waterzooi van Supreme Poulet Jaune en Wildvang gamba’s met kleine Groente en een Schaaldieren sauce

**
Assortiment van kazen ( €.6 .- meerprijs)
daarbij serveren wij honing en stroop uit Stevensweert, Druiven en Brood

of

Belgische Chocolade | Framboos | kruimel |Amandelbisquit | Knapperige Feuilletine
drie keer Chocolade op een Amandelbisquit met knapperige Feuilletine, Frambozen en Kruimel

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021