Reserveer
Direct >

PLATEAU DE FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT

Genießen Sie mit uns Harty Austern, Jakobsmuscheln, Langoustinen, Taschenkrebs, Bulots und Bigorneaux, Nordseekrabben, Muscheln und Crevettes Bouquets Oktopus …….
Meeresfrüchte-Platten sind in der Bretagne sehr beliebt und werden dort zahlreich und in jeder Jahreszeit angeboten. Im Bretagne-Urlaub auf dem Markt sind diese oder auch noch andere Meeresfrüchte wiederzufinden.
Von Freitag den 24.August bis Sonntag den 26. August, serviert und kreiert die Küchencrew um Marcus Schmidt Meeresfrüchteplatten für Sie ..

Unser Menu € .50.-

Portion Harty Austern, Irische Austern
Schalottendressing | Gin Tonic Eis | Zitrone | Pfeffer
**
Meeresfrüchte Platte
Jakobsmuscheln | Muscheln verschiedene Sorten | Crevettes | Langustinen
Krebse | Tunfisch | Gambas | Gambas aus dem Wildfang | Oktopus
verschiedene Saucen
**
Kaffee | Espresso | Tee

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021