Reserveer
Direct >
Marcus' geheime liefde

Zoals elke kok is Marcus geïnteresseerd in de nieuwste snufjes voor in de keuken. Maar sommige snufjes zijn wel heel speciaal. Daarom vandaag alles over Marcus’ geheime liefde!

Green Egg

Wie Marcus volgt op social media zal het langs hebben zien komen. Zijn liefde voor het vak die tot uiting komt in de filmpjes over de producten die hij geleverd heeft gekregen of die hij klaarmaakt. Dat hij hierbij graag gebruik maakt van de nieuwe snufjes zal dan ook geen verbazing wekken. We kennen allemaal de mooie foto’s die nog steeds geregeld langskomen waarbij hij staat te kokkerellen aan zijn Green Egg. Die liefde is inmiddels geen geheim meer.

Marcus’ geheime liefde

Een tijdje geleden ontdekte ik Marcus’ geheime liefde. Hij heeft zich een Thermomix aangeschaft en is overenthousiast over het apparaat. Wat je daar allemaal wel niet mee kunt! Vol enthousiasme prijst hij het apparaat aan. Het is een multifunctionele keukenmachine maar niet zomaar één. Nee, deze kan veel en veel meer. Meer dan 20 apparaten in één apparaat! En, met wifi! (Hier sla ik mijn ogen ten hemel. Mannen met hun snufjes.) Het scheelt heel veel werk. En tijd. Aldus Marcus die nog aast op een paar uitbreidingen van zijn machine.

En nog één

Pascalle en Marcus gingen naar de opening van de nieuwe Hanos in Maastricht. Dat is gevaarlijk weet ik uit eigen ervaring. Je komt ogen en oren te kort. Zoveel producten, zoveel nieuwigheden, zoveel moois, zoveel lekkers. En ja hoor. Het kon niet uitblijven. De volgende liefde lonkte en had succes. Tja, wat wil je ook met zo’n kleur. Niet dat deze liefde geheim is. Marcus heeft het apparaat al voorgesteld op social media als zijn nieuwe medewerker in de keuken. Iets wat bij Lars het commentaar opleverde dat Oscar dan wel vervangen zou zijn. Iets waar deze het uiteraard hartgrondig mee oneens was. “Dat zullen we nog wel eens zien”, aldus Oscar.

Mooi toch

Mooi toch dat Marcus op deze manier zo gepassioneerd bezig kan blijven als kok. Iets waar wij allemaal profijt van hebben. Dat brengt mij wel bij het volgende puntje. Zou Pascalle ook geheime liefdes hebben? En wat zouden deze dan zijn?

Wordt vervolgd…

Gerelateerde berichten


Chateaubriand bij De Herberg

Klassiekers bij De Herberg!

Marcus heeft 2023 uitgeroepen tot het jaar van de klassiekers bij De Herberg. En daar hoort chateaubriand zeker bij! Klassiekers bij De Herberg Waar denkt Marcus dan aan, zullen jullie je afvragen. Om te beginnen natuurlijk de aangekondigde chateaubriand. En verder kalfszwezerik, zeetong, tartaar. Allemaal later dit jaar. Ook de luxere klassiekers komen langs. De […]

16.03.2023
Werken bij De Herberg

Werken bij De Herberg

Ook Pascalle en Marcus zijn op zoek naar aanvulling van hun team. Wil jij weten wat werken bij De Herberg inhoudt? Lees dan vooral dit blog. Pascalle en Marcus Pascalle en Marcus runnen samen hun restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Waar Pascalle de honneurs waarneemt in het restaurant, doet Marcus dit in de keuken. Aangezien hun […]

15.02.2023
Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023