Reserveer
Direct >

Keukenparty “Marcus en friends”

Op vrijdag 30 juni kookt Marcus al 30 jaar met veel liefde voor zijn gasten , 21 jaar in Stevensweert en dit wil ik op een bijzondere wijze vieren. Wij heten u welkom op onze keukenparty Marcus & friends. Verschillende koks koken voor u verschillende amuse gerechten met cocktails en wijnen van verschillende wijnleveranciers. Een avondvullend programma met oesters, schaaldieren, tapas, big green egg …… en veel gezelligheid.
Men flaneert door de wereld van onze keuken. Probeert hier en daarvan en kan gewoon niet genoeg krijgen van alle kleine lekkernijen.
De kosten voor dit arrangement zijn €. 65.- all in.

Olijven, azijnen, olijfolie, ciabatta brood
Feinkost Batalia en Gin Tonic von Frans Brouwer

Oesters en Fruit de Mer Bar
Marcus en zijn vriend en oud collega Andre Büsselberg Novotel Mainz

Belotta Ham Jamon de Iberico
Jürgen Batalia en Marcus

Alles uit de tuin
Maikel van Beers “Vers Cuisine”

Beefer 800 Graden
Zalm met Mango Espumas en Wakame
Zwaardvis met avocado en quinoa
Feinkost Batalia en Andy Held van “Speusser”

Curry soep met Gamba’s
Jeffrey Beulen “Goede Tijden”

Lekkernij van de grill, Baernaise en zoete aardappelfriet
Gregory Bodegom Kasteel Daelenbroek
Oscar Schmidt

Macarons
Sorbet van frambozen lychees rozen
Team Herberg Stadt Stevensweert

Wijnen worden verzorgt door Marc Jacobs
Weingut Lagas uit de Pfalz
Gin en Whisky van Frans Brouwer

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021