
Keukenparty “Marcus en friends”
Op vrijdag 30 juni kookt Marcus al 30 jaar met veel liefde voor zijn gasten , 21 jaar in Stevensweert en dit wil ik op een bijzondere wijze vieren. Wij heten u welkom op onze keukenparty Marcus & friends. Verschillende koks koken voor u verschillende amuse gerechten met cocktails en wijnen van verschillende wijnleveranciers. Een avondvullend programma met oesters, schaaldieren, tapas, big green egg …… en veel gezelligheid.
Men flaneert door de wereld van onze keuken. Probeert hier en daarvan en kan gewoon niet genoeg krijgen van alle kleine lekkernijen.
De kosten voor dit arrangement zijn €. 65.- all in.
Olijven, azijnen, olijfolie, ciabatta brood
Feinkost Batalia en Gin Tonic von Frans Brouwer
Oesters en Fruit de Mer Bar
Marcus en zijn vriend en oud collega Andre Büsselberg Novotel Mainz
Belotta Ham Jamon de Iberico
Jürgen Batalia en Marcus
Alles uit de tuin
Maikel van Beers “Vers Cuisine”
Beefer 800 Graden
Zalm met Mango Espumas en Wakame
Zwaardvis met avocado en quinoa
Feinkost Batalia en Andy Held van “Speusser”
Curry soep met Gamba’s
Jeffrey Beulen “Goede Tijden”
Lekkernij van de grill, Baernaise en zoete aardappelfriet
Gregory Bodegom Kasteel Daelenbroek
Oscar Schmidt
Macarons
Sorbet van frambozen lychees rozen
Team Herberg Stadt Stevensweert
Wijnen worden verzorgt door Marc Jacobs
Weingut Lagas uit de Pfalz
Gin en Whisky van Frans Brouwer