
Lieve Gasten,
“we zijn terug” ja, bijna is het zover. Vanaf 5 juni mogen we weer helemaal open, dus ook in de avonduren en binnen.
Verdere informatie hebben wij volgende week voor u . Wij verheugen ons erop!!!!
lunch!
De laatste week dat we alleen “Lunch ” mogen aanbieden. Vanaf volgende week is alles gelukkig weer een beetje “Normaal “. Het weer wordt ook weer een beetje beter, dus het is weer Terrasweer. 22 graden dus we gaan naar buiten!!!
We serveren zaterdag 29 mei en zondag 30 mei vanaf 12.00 uur. Deze week moeten we nog om 20.00 uur sluiten dus houdt er rekening met mij met uw reservering. Aub tijdig reserveren.
3 gangen LunchTijd Menu €. 27.50
4 gangen LunchTijd Menu €. 37.50
Kleine Groet uit onze keuken.
**
Noorse zalm a la minute gemarineerd
Radijsjes | Kaviaar | Dille | wasabi
bestelwagen
Aspergeroomsoep
Asperge groen / wit
**
Sucade van Blade Biefstuk
Gerookte aardappelmousseline | Bloemkool | Truffeljus
**
Wilde zeebaars
Risotto | Asperges | Erwten | Tomaten | Parmezaan | Daslookboter
bestelwagen
De Entrecote van de V.S.
Asperges a la Plancha | Pommes Dauphine | Saus Bearnaise
**
Dame Blanche 2.0
bestelwagen
Kleine Kaasvariatie
Druiven | Dadels | stroop
Lieve Gasten,
“we zijn terug” ja, bijna is het zover. Vanaf 5 juni mogen we weer helemaal open, dus ook in de avonduren en binnen.
Verdere informatie hebben wij volgende week voor u . Wij verheugen ons erop!!!!
lunch!
De laatste week dat we alleen “Lunch ” mogen aanbieden. Vanaf volgende week is alles gelukkig weer een beetje “Normaal “. Het weer wordt ook weer een beetje beter, dus het is weer Terrasweer. 22 graden dus we gaan naar buiten!!!
We serveren zaterdag 29 mei en zondag 30 mei vanaf 12.00 uur. Deze week moeten we nog om 20.00 uur sluiten dus houdt er rekening met mij met uw reservering. Aub tijdig reserveren.
3 gangen LunchTijd Menu €. 27.50
4 gangen LunchTijd Menu €. 37.50
Kleine Groet uit onze keuken.
**
Noorse zalm a la minute gemarineerd
Radijsjes | Kaviaar | Dille | wasabi
van
Aspergeroomsoep
Asperge groen / wit
**
Sucade van Blade Biefstuk
Gerookte aardappelmousseline | Bloemkool | Truffeljus
**
Wilde zeebaars
Risotto | Asperges | Erwten | Tomaten | Parmezaan | Daslookboter
van
De Entrecote van de V.S.
Asperges a la Plancha | Pommes Dauphine | Saus Bearnaise
**
Dame Blanche 2.0
van
Kleine Kaasvariatie
Druiven | Dadels | stroop