Reserveer
Direct >
lunchen bij de Herberg

Zondagmorgen…

De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in.

Op de fiets

We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt te genieten van een lekkere kop koffie. Daarna gaan we door langs de Maas om met het veertje over te gaan richting Ohé en Laak. We bekijken Walborg, halen herinneringen op en fietsen daarna weer door richting Stevensweert. Op deze manier hebben we alvast wat calorieën verbrandt voordat er weer nieuwe bij komen.

Aperitiefje

We fietsen Stevensweert binnen. Langs het kanon, hobbeldebobbel over de keitjes richting de Herberg. Waar een mooi gedekt tafeltje op ons wacht. Pascalle voorziet ons van een aperitiefje en even zitten we zwijgend te genieten. Van de rust, de zon, het drankje en elkaar. Heerlijk.

Lunchen

We gaan all the way en kiezen het 4-gangen lunch menu. Mèt wijnarrangement want ja, we zijn op de fiets. Toch? En zo genieten we van Marcus zijn creaties en Pascalle haar wijn keuze, op het terras in de zon. De middag gaat langzaam voorbij. We eten lekker, we proosten op het leven, we praten en we zwijgen. We besluiten af te sluiten met een kop koffie voordat we weer op pad gaan.

Complimenten aan de kok

Zoals altijd maakt Marcus even een ronde langs de tafels. Een gewoonte die wij, als gasten, zeer waarderen. Het geeft ons de gelegenheid om onze complimenten over te brengen en even te vissen naar een lekker recept. En dan is het toch echt tijd om verder te gaan.

Lunchmenu

Hebben jullie ook zo’n zin om eens te gaan genieten van de heerlijke lunch bij Herberg Stevensweert? Bekijk dan het menu en reserveer. Lunch is iedere zaterdag en zondag mogelijk. Aankomsttijd is van 12.00 tot 14.00 uur. Doen hoor! Een echte aanrader!

Gerelateerde berichten


De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Lekker lunchen met kreeft. Een cadeau idee? Vier dan Vaderdag bij Herberg Stevensweert. Wanneer? Vaderdag valt zoals altijd op de derde zondag in juni. Ooit zo verplaatst van oktober naar juni op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten. Dit jaar valt Vaderdag op 19 juni. Mooi toch? Afgezien van het commerciële plaatje is […]

10.06.2022
Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022