Reserveer
Direct >
lunchen bij de Herberg

Zondagmorgen…

De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in.

Op de fiets

We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt te genieten van een lekkere kop koffie. Daarna gaan we door langs de Maas om met het veertje over te gaan richting Ohé en Laak. We bekijken Walborg, halen herinneringen op en fietsen daarna weer door richting Stevensweert. Op deze manier hebben we alvast wat calorieën verbrandt voordat er weer nieuwe bij komen.

Aperitiefje

We fietsen Stevensweert binnen. Langs het kanon, hobbeldebobbel over de keitjes richting de Herberg. Waar een mooi gedekt tafeltje op ons wacht. Pascalle voorziet ons van een aperitiefje en even zitten we zwijgend te genieten. Van de rust, de zon, het drankje en elkaar. Heerlijk.

Lunchen

We gaan all the way en kiezen het 4-gangen lunch menu. Mèt wijnarrangement want ja, we zijn op de fiets. Toch? En zo genieten we van Marcus zijn creaties en Pascalle haar wijn keuze, op het terras in de zon. De middag gaat langzaam voorbij. We eten lekker, we proosten op het leven, we praten en we zwijgen. We besluiten af te sluiten met een kop koffie voordat we weer op pad gaan.

Complimenten aan de kok

Zoals altijd maakt Marcus even een ronde langs de tafels. Een gewoonte die wij, als gasten, zeer waarderen. Het geeft ons de gelegenheid om onze complimenten over te brengen en even te vissen naar een lekker recept. En dan is het toch echt tijd om verder te gaan.

Lunchmenu

Hebben jullie ook zo’n zin om eens te gaan genieten van de heerlijke lunch bij Herberg Stevensweert? Bekijk dan het menu en reserveer. Lunch is iedere zaterdag en zondag mogelijk. Aankomsttijd is van 12.00 tot 14.00 uur. Doen hoor! Een echte aanrader!

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert

Stap voor stap hebben Pascalle en Marcus dit jaar aanpassingen doorgevoerd die passen bij hun nieuwe stijl. Hierbij past ook een nieuwe naam. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is voortaan Herberg Stevensweert… Nieuwe stijl Zoals de gasten inmiddels hebben gemerkt is er stapsgewijs gedurende het jaar steeds iets aangepast bij Herberg Stevensweert. Het interieur is geschilderd. […]

21.09.2023
Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023
Kaarsenfeest bij De Herberg

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg. Pittoresk Stevensweert Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In […]

01.12.2022