Reserveer
Direct >
lunchen bij de Herberg

Zondagmorgen…

De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in.

Op de fiets

We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt te genieten van een lekkere kop koffie. Daarna gaan we door langs de Maas om met het veertje over te gaan richting Ohé en Laak. We bekijken Walborg, halen herinneringen op en fietsen daarna weer door richting Stevensweert. Op deze manier hebben we alvast wat calorieën verbrandt voordat er weer nieuwe bij komen.

Aperitiefje

We fietsen Stevensweert binnen. Langs het kanon, hobbeldebobbel over de keitjes richting de Herberg. Waar een mooi gedekt tafeltje op ons wacht. Pascalle voorziet ons van een aperitiefje en even zitten we zwijgend te genieten. Van de rust, de zon, het drankje en elkaar. Heerlijk.

Lunchen

We gaan all the way en kiezen het 4-gangen lunch menu. Mèt wijnarrangement want ja, we zijn op de fiets. Toch? En zo genieten we van Marcus zijn creaties en Pascalle haar wijn keuze, op het terras in de zon. De middag gaat langzaam voorbij. We eten lekker, we proosten op het leven, we praten en we zwijgen. We besluiten af te sluiten met een kop koffie voordat we weer op pad gaan.

Complimenten aan de kok

Zoals altijd maakt Marcus even een ronde langs de tafels. Een gewoonte die wij, als gasten, zeer waarderen. Het geeft ons de gelegenheid om onze complimenten over te brengen en even te vissen naar een lekker recept. En dan is het toch echt tijd om verder te gaan.

Lunchmenu

Hebben jullie ook zo’n zin om eens te gaan genieten van de heerlijke lunch bij Herberg Stevensweert? Bekijk dan het menu en reserveer. Lunch is iedere zaterdag en zondag mogelijk. Aankomsttijd is van 12.00 tot 14.00 uur. Doen hoor! Een echte aanrader!

Gerelateerde berichten


Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022
Kaarsenfeest bij De Herberg

De gezelligste tijd van het jaar

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Maar voor De Herberg betekent dit ook de drukste tijd van het jaar… Drukke agenda’s Vanaf november volgen de activiteiten zich in een snel tempo op. Nu zullen jullie zeggen “Dat is toch pas in december?”, maar niets is minder waar. De voorbereidingen voor de […]

09.11.2022
Uitdaging of probleem?

Uitdaging of probleem?

De perikelen rondom het coronavirus zijn nog niet volledig uit beeld of de volgende crises staat alweer voor de deur. Elke ondernemer moet hier naar eigen inzicht mee omgaan. Wat betekent dit: een uitdaging of probleem? Pandemie Tijdens de pandemie heeft iedere ondernemer een eigen invulling moeten geven aan het voeren van zijn zaak teneinde […]

27.10.2022