Reserveer
Direct >

U bent voor de lunch op zaterdag en zondag welkom van 12.00 – 14.00 uur. In de komende tijd hebben we een beperking in capaciteit, maar zeker geen beperking in kwaliteit! We hebben er wel voor gekozen om onze menukeuze tijdelijk terug te brengen tot één menu. Later zullen wij met onze arrangementen uitbreiden. We moeten even toezien hoe alles de eerste weken verloopt. Natuurlijk houden wij wel weer rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Geef deze aub bij uw reservering door.

3 Gangen Lunchmenu €.25.-
Sashimi van Noorse zalmfilet Limburgse Asperges | Komkommer | Dille
of
Salade van Limburgse Asperges Yuzu | Limoen | Sojasauce | Shi I Take | Serrano Ham
**
Biefstuk van de “Green Egg” Sauce Bearnaise | Doperwten| Rode wijnjus
of
Hollandse scholfilet Citroen | Spek | Hollandse Garnalen
**
Verschillende Structuren van Hollandse aardbeien

Gerelateerde berichten


Chateaubriand bij De Herberg

Klassiekers bij De Herberg!

Marcus heeft 2023 uitgeroepen tot het jaar van de klassiekers bij De Herberg. En daar hoort chateaubriand zeker bij! Klassiekers bij De Herberg Waar denkt Marcus dan aan, zullen jullie je afvragen. Om te beginnen natuurlijk de aangekondigde chateaubriand. En verder kalfszwezerik, zeetong, tartaar. Allemaal later dit jaar. Ook de luxere klassiekers komen langs. De […]

16.03.2023

Vegetarisches Menu met Pasen

Vegetarisch Paasmenu Menu €.60.- 3 Vegetarische Paasgroeten uit de keuken ** Carpaccio van knolselderij van de Green Egg Daslookdressing | Tomaten | Noten | Cress ** Roomkaas Panna Cotta Geitenkaas | Aarde van Peterselie | Pikante tomaat | Cracker ** Groente Tortilla Aardappel | Ricotta | Asperges | Bieslookolie ** Kaasvariatie van Frederic van Tricht […]

09.03.2023

Pasen in Stevensweert

Pasen in Stevensweert Vieren van het leven Het ultieme Paasfeest vandaag de dag: een heerlijk lentezonnetje, de dag rustig beginnen, lekker wandelen of fietsen, in de tuin of op een terras zitten en genieten van een heerlijke lunch of diner. Die je bij voorkeur niet zelf hoeft klaar te maken. Je hoofd achterover, je ogen […]

09.03.2023