Reserveer
Direct >

Lieve aspergevrienden,
Wij willen jullie hartelijk uitnodigen voor ons asperge-festival op zaterdag 4 juni 2016 ( we hebben nog een paar reserve-plaatsen op zaterdag 11 juni ). Samen met Marc Jacobs serveren wij weer bijzondere wijnen uit Duitsland en Oostenrijk bij onze aspergegerechten. We heten u om 18.30 uur met het aperitief welkom.
De prijs is €. 90.- p.p. all-in.

Asperge- roomijs met rabarber
**
Hamachi- filet
Tagliatelle van groene asperges / kerriesauce
**
Rosbief van Black angus “ Japanse stijl”
Vingerasperges
**
Asperges met een creme van parmezaanse kaas
Sinaasappel / olijvenpoeder
**
Asperges gegrild en een kroket van asperges
Voorjaarsuitje / postelein / mosterdschuim
**
Risotto
Oosterschelde kreeft / erwten / spinazie / asperges
**
Zeebaars
Lichte pepersauce / groene asperges
**
Kalfsfilet
Jus met zwarte knoflook / tuinbonen / asperges / Vadouvan
**
Creme brüllee / aardbeien / mint

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021