Reserveer
Direct >

Liebe Gäste, liebe Hausfreunde,
dies ist unsere letzte Mail für das Jahr 2017. Wir möchten uns bedanken für Ihr Vertauen in uns und sagen; VielenDank !! Wir wünschen Ihnen wúnderschöne Weihnachtstage sowie einen guten Rutsch in das Jahr 2018. Sollten Sie noch voll im Weihnachtsstress stehen, bieten wir Ihnen Donnerstag 21.12.; Freitag 22.12 und Samstag 23.12 unser Last Minute Menü an. Jeweils ab 18.00 Uhr kochen voor een sessie van 2 Gang Menü für € .25.- !! inklusive Kaffee.

Last Minute Amuse

**
Carpaccio van Coquilles mit Estragon
Kresse | Orangen Pfeffer | Kürbis | marinierte Pilze
oder
Terrine von Entenlebermousse
bunker Rosenkohlsalat | Granatapfel | Quittengelee
**
Atlantik Steinbuttschnitte
Waldpilzravioli | Blumenkohl | Weissweinschaum
oder
Wildschweincaree Klassisch
Sauerkraut | Weintrauben | Kartoffelpüree
**
Kaffee | Cappuccino | Espresso | Tee |
hausgemachte Bonbons

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021