Reserveer
Direct >
Kookles bij Herberg Stevensweert

Update november 2021:

VANWEGE DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19 GAAN DE KOOKLESSEN NIET DOOR! IN ONZE KEUKEN KUNNEN WIJ DE 1,5 METER HELAAS NIET NAVOLGEN.

Helaas kan de kookles bij Herberg Stevensweert niet geboekt worden.

Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan!

Eigen ervaring

Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen maar het is een activiteit die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Gezellig samen koken

De ontvangst met een drankje door Marcus en Pascalle. De uitleg van de receptuur, de verdeling van ieders taken, het geploeter in de keuken en daarna het samen op eten van de geleverde prestaties. Het klinken van de glazen, de rode wangen van inspanning en de, af en toe, luidruchtige gezelligheid in het restaurant. Ontspanning na inspanning. Die arme Marcus moet af en toe gek zijn geworden van al die vragen, vaak door elkaar gesteld. En van de rommel in zijn keuken die wij achterlieten. Dat ook.

Herberg Stevensweert en kooklesVeel geleerd

Maar hoe mooi is het om op deze manier eens een kijkje in de restaurantkeuken te krijgen? Je leert gebruik te maken van de nieuwste technieken. Je krijgt handige tips tijdens de bereiding en je leert om producten te bereiden die je thuis niet zo een, twee, drie op tafel zult zetten. Daarbij krijg je alle receptuur mee naar huis zodat je deze op je gemak nog eens thuis kunt namaken. Op de een of andere manier smaakt het bij mij dan anders dan tijdens de kookles maar dat terzijde.

Kookles bij Herberg Stevensweert

Hebben jullie nu ook zin om eens een kookles te proberen? Schrijf je dan snel in want de kooklessen zijn geliefd. En helaas geldt: vol is vol. De lessen zijn in januari en februari op woensdag- en donderdagavond. Voor meer informatie en om te reserveren kunnen jullie bellen naar +31 (0) 475-552376 .

Veel plezier gewenst alvast!

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022