Reserveer
Direct >
Kookles bij Herberg Stevensweert

Update november 2021:

VANWEGE DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19 GAAN DE KOOKLESSEN NIET DOOR! IN ONZE KEUKEN KUNNEN WIJ DE 1,5 METER HELAAS NIET NAVOLGEN.

Helaas kan de kookles bij Herberg Stevensweert niet geboekt worden.

Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan!

Eigen ervaring

Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen maar het is een activiteit die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Gezellig samen koken

De ontvangst met een drankje door Marcus en Pascalle. De uitleg van de receptuur, de verdeling van ieders taken, het geploeter in de keuken en daarna het samen op eten van de geleverde prestaties. Het klinken van de glazen, de rode wangen van inspanning en de, af en toe, luidruchtige gezelligheid in het restaurant. Ontspanning na inspanning. Die arme Marcus moet af en toe gek zijn geworden van al die vragen, vaak door elkaar gesteld. En van de rommel in zijn keuken die wij achterlieten. Dat ook.

Herberg Stevensweert en kooklesVeel geleerd

Maar hoe mooi is het om op deze manier eens een kijkje in de restaurantkeuken te krijgen? Je leert gebruik te maken van de nieuwste technieken. Je krijgt handige tips tijdens de bereiding en je leert om producten te bereiden die je thuis niet zo een, twee, drie op tafel zult zetten. Daarbij krijg je alle receptuur mee naar huis zodat je deze op je gemak nog eens thuis kunt namaken. Op de een of andere manier smaakt het bij mij dan anders dan tijdens de kookles maar dat terzijde.

Kookles bij Herberg Stevensweert

Hebben jullie nu ook zin om eens een kookles te proberen? Schrijf je dan snel in want de kooklessen zijn geliefd. En helaas geldt: vol is vol. De lessen zijn in januari en februari op woensdag- en donderdagavond. Voor meer informatie en om te reserveren kunnen jullie bellen naar +31 (0) 475-552376 .

Veel plezier gewenst alvast!

Gerelateerde berichten


Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021
Herberg Stevensweert en de wildspecial

De schouders eronder maar weer…

De voorbereidingen voor het weekend met de wild-special zijn in volle gang. Net als zovelen, volg ik Marcus zijn enthousiaste voorbereidingen via social media. De foto’s liegen er niet om. Het keukenteam in volle actie. De schouders eronder . Marcus en Pascalle gaan uitpakken. Heerlijk! De persconferentie En dan is er díe vrijdag, de vrijdag […]

15.11.2021
In the picture: Pascalle Schmidt

In the picture: Pascalle Schmidt

Waar Marcus de scepter zwaait in de keuken, kennen we Pascalle als rustige aanwezigheid in het restaurant. Samen vormen zij het hart van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Vandaag daarom in the picture: Pascalle Schmidt .  Gastvrouw en sommelier Wie Herberg Stevensweert binnen loopt wordt meestal ontvangen door Pascalle. Ze neemt de jas aan, begeleidt je […]

10.11.2021