Reserveer
Direct >
Kookles bij Herberg Stevensweert

Update november 2021:

VANWEGE DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19 GAAN DE KOOKLESSEN NIET DOOR! IN ONZE KEUKEN KUNNEN WIJ DE 1,5 METER HELAAS NIET NAVOLGEN.

Helaas kan de kookles bij Herberg Stevensweert niet geboekt worden.

Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan!

Eigen ervaring

Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen maar het is een activiteit die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Gezellig samen koken

De ontvangst met een drankje door Marcus en Pascalle. De uitleg van de receptuur, de verdeling van ieders taken, het geploeter in de keuken en daarna het samen op eten van de geleverde prestaties. Het klinken van de glazen, de rode wangen van inspanning en de, af en toe, luidruchtige gezelligheid in het restaurant. Ontspanning na inspanning. Die arme Marcus moet af en toe gek zijn geworden van al die vragen, vaak door elkaar gesteld. En van de rommel in zijn keuken die wij achterlieten. Dat ook.

Herberg Stevensweert en kooklesVeel geleerd

Maar hoe mooi is het om op deze manier eens een kijkje in de restaurantkeuken te krijgen? Je leert gebruik te maken van de nieuwste technieken. Je krijgt handige tips tijdens de bereiding en je leert om producten te bereiden die je thuis niet zo een, twee, drie op tafel zult zetten. Daarbij krijg je alle receptuur mee naar huis zodat je deze op je gemak nog eens thuis kunt namaken. Op de een of andere manier smaakt het bij mij dan anders dan tijdens de kookles maar dat terzijde.

Kookles bij Herberg Stevensweert

Hebben jullie nu ook zin om eens een kookles te proberen? Schrijf je dan snel in want de kooklessen zijn geliefd. En helaas geldt: vol is vol. De lessen zijn in januari en februari op woensdag- en donderdagavond. Voor meer informatie en om te reserveren kunnen jullie bellen naar +31 (0) 475-552376 .

Veel plezier gewenst alvast!

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022
Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Het dreamteam van Restaurant Stevensweert

Wat is een restaurant, of welke zaak dan ook, zonder goed personeel? Tijdens de afgelopen periode hebben Pascalle en Marcus veel hulp van hen gehad. Daarom in the spotlights: het dreamteam van Herberg Stevensweert met vandaag de keukenbrigade. Herberg Stevensweert Bij Herberg Stevensweert is er een keukenbrigade onder leiding van Marcus en de bediening onder […]

15.03.2022