Reserveer
Direct >

Lieve kookvrienden,

De zomer is weer voorbij en we maken weer een planning voor onze kookclubs.

De doelstelling van onze club is samen een menu te bereiden, leren en verorberen van de lekkernijen die u gemaakt heeft. Genieten staat hoog in het vaandel.

We starten de avond om 18.00 uur met een lekker aperitiefje en bekijken en bespreken het menu wat wij die avond gaan koken. Dan gaan we de keuken in en krijgen een klein beetje warenkennis over de produkten die we die avond gebruiken. Dan starten we met de voorbereidingen van het diner zodat we er om 20.30 uur lekker van kunnen gaan smullen.

De kosten voor onze hobbykoks zijn €. 70.- ( kookles, diner, aperitief, water en 5 glaasjes wijn ) en voor hun partner die na komen dineren €. 55.-

Het zou fijn zijn als u voor maandag 6 oktober laat weten of u interesse heeft en of u alleen of met een groep komt. Het is ook nog belangrijk voor de planning op welke dag dat u kunt ( woensdag of donderdag en voor grote groepen min 10 pers op vrijdag ). Op vrijdag starten we om 17.00 uur.

Laat aub op de Maandag voor jullie les weten als jullie niet kunnen, anders zijn wij helaas gedwongen deze les in rekening te brengen.