Reserveer
Direct >

Lieve kookvrienden,

De zomer is weer voorbij en we maken weer een planning voor onze kookclubs. Koken met een vaste groep vrienden of alleen in een samengestelde groep. Alles is mogelijk. Kookclub “Himmel en Eed “ heeft op bepaalde data nog ruimte voor nieuwe hobbykoks. 1 keer in de maand gezellig kokkerelen, een uitgesproken kans om weer eens bij te praten, te netwerken of gewoon voor de gezelligheid.

De doelstelling van onze club is samen een menu te bereiden, leren en verorberen van de lekkernijen die u gemaakt heeft. Genieten staat hoog in het vaandel.
De kosten voor onze hobbykoks zijn €. 70.- ( kookles, diner, aperitief, water en 5 glaasjes wijn ) en voor uw partner, die na kan komen dineren €. 55.- ( mogelijkheid om om ca 20.00 uur aan te schuiven )

Het zou fijn zijn als u voor maandag 7 oktober laat weten of u interesse heeft. Het is ook nog belangrijk voor de planning op welke dag dat u kunt ; woensdag of donderdag. Voor meer informatie kunt u graag contact met ons opnemen en wij hopen u op de kooksessie te mogen verwelkomen.

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021