Reserveer
Direct >

Lieve gasten,
Lieve huisvrienden,
Wij wensen iedereen allereerst een gezond en culinair 2019. Op zaterdag 5 januari en zondag 6 januari staat ons traditionele “kliekjes” weekend voor de deur, met als slogan; De koelkast moet leeg, Help ons!! In gewende kwaliteit serveren wij u een 4 gangen verrassingsmenu met een groet uit de keuken, een voorgerecht, iets lekkers tussendoor en als hoofdgerecht vis of vlees en als afsluiter een toetje of kaas.

Wij verwelkomen u vanaf 18.00 uur. De kosten voor dit menu is 3 gangen voor €. 27.50 en 4 gangen €. 35.- per persoon

Menu
**
Gerookte schotse zalm
pompoen | appel | mierikswortel
**
Hamachifilet( Kingfisch uit Zeeland) in fijne sojasauce
Bieten | Misomayonaise | cress | Kaviar
**
Hertenrugfilet uit New Zealand
spruiten | Pastinaak | Cellebaut chocolade | Cranberries
of
Heilbot uit de Noordzee
worteltjes | gerookte paprika | beurre blanc
**
Pascalle’s kaaswagen
druiven | Marmelade | Brood
of
zoete afsluiting

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021