Reserveer
Direct >

Kliekjesmenu

Wij wensen iedereen een gezond en culinair 2017. De feestdagen zijn weer zo goed als voorbij en we zijn alweer in 2017.
Nederland gooit jaarlijks tussen de 1,7 en 2,6 miljard kilo voedsel weg, van de boer, via de winkel tot horeca en consument. De consument zelf blijkt de grootste verspiller met 50 kilo per persoon per jaar. Ruim 14% van alle etenswaren die we kopen, gaat ongebruikt de prullenbak in.

We willen onze gasten verrassen. Zoals u van ons gewend bent serveren wij aan het einde of zoals dit jaar aan het begin van het nieuwe jaar een kliekjesmenu. Die dag draait onze creativiteit op volle toeren, want alles moet op. Uiteraard serveren we wel de kwaliteit die gasten van ons gewend zijn.
Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari serveren wijn vanaf 18.00 uur het kliekjesmenu

3 Gangen Kliekjes menu €. 27.50
4 Gangen Kliekjesmenu €. 32.50 ( kingcrab )

Tonijn | Komkommer | Rettich | Black Quinoa
Carpaccio van Tonijn op een Salade van Black Quinoa, gemarineerde Rettich en Komkommer
of
Fazant | Beluga Linzen | Truffel | Shi I Take
Fazantenfilet op een Beluga Linzen salade met een Truffeldressing

**
Kingcrab | Flower Spruit | Zoete aardappel**
Drie keer Kingcrab met gemarineerde Flower Spruit Bladeren en Chips van zoete aardappel

**
Kalfsentrecote | Wilde Gamba | Schorseneren
Surf en Turf van Kalf en Gamba op Schorseneren
of
Snoekbaars | Bloemkool | Amandelen |Kappertjes
Snoekbaars in begeleiding van bonte bloemkool, gerookte amandelen en kappertjes

**
Kaasvariatie
Limburgse Stroop, Jams en Confit
Of
Dame Blanche 2017

Gerelateerde berichten


Biertasting bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

Biertasting bij Herberg Stevensweert

Het zal de vaste volgers van social media niet ontgaan zijn dat Pascalle en Marcus een tijdje geleden een bezoek hebben gebracht aan de Duvel Moortgat Brouwerij en de Liefmans Brouwerij. De foto’s laten zien dat het een leerzaam en gezellig uitje was. Het is dan ook logisch dat hier een vervolg op zou komen. […]

22.09.2021

Foodpairing met Speciaalbier op zaterdag 2 oktober

Zoals jullie van ons gewend zijn, willen wij jullie weer graag verwennen met culinaire gerechten. Daar waar Pascalle altijd haar het best doet om de mooiste wijnen te selecteren bij de gerechten van Marcus, hebben we nu de samenwerking met Duvel Moortgat Brouwerij gezocht. De Commercieel Afgevaardigde Rachelle Hentzepeter heeft namens de brouwerij haar expertise […]

21.09.2021

Actie in September !

Lieve gasten, Van 15 September tot en met 30 September serveren wij jullie een VerrassingsMarktMenu. 5 Gangen menu plus 3 Amuses Geulles voor een prijs van €.49.95 per Couvert . Willen jullie een All Inclusive Menu, Dat kan!  Pascalle heeft nog wat mooie wijnen in haar kelder liggen . Het All Inclusive Menu ( Aperitief, […]

14.09.2021