
Kliekjesmenu
Wij wensen iedereen een gezond en culinair 2017. De feestdagen zijn weer zo goed als voorbij en we zijn alweer in 2017.
Nederland gooit jaarlijks tussen de 1,7 en 2,6 miljard kilo voedsel weg, van de boer, via de winkel tot horeca en consument. De consument zelf blijkt de grootste verspiller met 50 kilo per persoon per jaar. Ruim 14% van alle etenswaren die we kopen, gaat ongebruikt de prullenbak in.
We willen onze gasten verrassen. Zoals u van ons gewend bent serveren wij aan het einde of zoals dit jaar aan het begin van het nieuwe jaar een kliekjesmenu. Die dag draait onze creativiteit op volle toeren, want alles moet op. Uiteraard serveren we wel de kwaliteit die gasten van ons gewend zijn.
Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari serveren wijn vanaf 18.00 uur het kliekjesmenu
3 Gangen Kliekjes menu €. 27.50
4 Gangen Kliekjesmenu €. 32.50 ( kingcrab )
Tonijn | Komkommer | Rettich | Black Quinoa
Carpaccio van Tonijn op een Salade van Black Quinoa, gemarineerde Rettich en Komkommer
of
Fazant | Beluga Linzen | Truffel | Shi I Take
Fazantenfilet op een Beluga Linzen salade met een Truffeldressing
**
Kingcrab | Flower Spruit | Zoete aardappel**
Drie keer Kingcrab met gemarineerde Flower Spruit Bladeren en Chips van zoete aardappel
**
Kalfsentrecote | Wilde Gamba | Schorseneren
Surf en Turf van Kalf en Gamba op Schorseneren
of
Snoekbaars | Bloemkool | Amandelen |Kappertjes
Snoekbaars in begeleiding van bonte bloemkool, gerookte amandelen en kappertjes
**
Kaasvariatie
Limburgse Stroop, Jams en Confit
Of
Dame Blanche 2017