Reserveer
Direct >

200g verse kingcrab / rasp van verse Bergamot / 1 lepel mayonaise vermegen en op smaak brengen

verschillenede toebereidingen van komkommer gemarineerd met sushi azijn

200g Boiron groene appel /  50 g suiker / 20 g Sosa Gelcreme alles opkloppen met een garde

Hotami Chips( (gedroogde Coquilles Wakame)

vul de Serrano Ham met King Crabsalade en rol op.

Maak de borden op als op de foto.

Afwerking met kleine bollen Wasabiroomijs Affila Cress en Vene Cress

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021