Geachte gasten,
Kerst is bij uitstek de tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Gezellig met z’n allen rondom de tafel genieten van een heerlijk kerstdiner. De verhalen gaan over de tafel onder het genot van een goed glas wijn. Vaak staat moeders of iemand anders van de familie al dagen van tevoren in de keuken om een heerlijk gerecht te bereiden.

Doe het eens anders en geniet met z’n allen van een onvergetelijke kerst. Laat u door ons in de watten laten leggen en verwennen met mooie, eerlijke en vooral overheerlijke gerechten die u van binnen zullen verwarmen.
Op eerste en tweede kerstdag serveren wij ons gastronomisch kerstmenu. s’ Middags kunt u reserveren van 12.00 -14.00 uur en s’avonds vanaf 19.00 uur.
Kerstmenu €. 60.-
Carpaccio van Eend en Eendenleverparfait
Granaatappel | schorseneren | Callebaut cacao | rode biet
of
Noorse wilde zalmtartaar “12 uur gemarineerd “
Taboule | Avocado | Miso Mayonaise | oesterblad
**
Schotse Coquilles
Kalamansi- azijn | Rozemarijn-olie | savoye kool | Parmezaan krokant
of
Sous Vide gegaarde ossewangen ( 28 uur op 68 graden)
Risotto met pompoen | krachtige rode wijnsauce
**
Sorbet van bloedsinaasappel
**
Hollandse Kalfshaas
verschillende bereidingen van pastinaak | bitterbal van kalf
of
Hertenbief in jeneverboter gegaard
of
Noordzee Heilbotfilet met Miso
Puree van gerookte zoete aardappels | venkel
**
Kaaswagen
druiven | huisgemaakte jams | Brood
of
Kerstdessert
Ruby chocolade | basilicum en yuzu Mousse |
Pistache Spongecake | Creme van Mascarpone | citroensorbet

Gerelateerde berichten


Unsere Trüffeltage

Liebe Trüffelfreunde,  Die Saison des schwarzen WIntertrüffels (Tuber melanosporum) liegt in der Regel zwischen Dezember und März. Unsere französischen Trüffel kommen aus dem Périgord. Es sind tiefschwarze Knollen, überzogen von mittelgroßen Warzen und feinen Äderchen im Fruchtfleisch. Das intensive Aroma des schwarzen Trüffels entfaltet sich am besten bei leichter Erwärmung (z.B. über eine warme Speise […]

31.01.2019

Zeg het met Truffels

ZEG HET MET TRUFFELS De traditie is er en vanaf nu kijken we er elk jaar reikhalzend naar uit.Marcus Schmidt brengt weer een eerbetoon aan de truffel in zijn Restaurant in Stevensweert. Zo wordt het rustige dorpje Stevensweert dé ontmoetingsplaats voor de echte liefhebbers, zij die weten dat het seizoen van de zwarte wintertruffel in […]

31.01.2019

Geniet van een puur 5-gangendiner met culinaire creaties voor slechts € 34,95 per persoon!

In Limburg, tussen Maaseik en Roermond, ligt het charmante dorpje Stevensweert. Aan de schitterende markt ligt een restaurant dat hoog staat aangeschreven bij de bourgondiërs uit de streek: Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Sinds 1996 leggen Pascalle en Marcus hun gasten hier in de watten met culinaire creaties tezamen met een warm en oprecht ontvangst. In […]

22.01.2019