Reserveer
Direct >

Kerstmis in de Herberg van Stevensweert op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 december.

Ondanks de huidige situatie rondom Covid-19 willen wij toch graag met u kerstmis vieren. Kerstmis is bij uitstek de tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Zeker in deze onzekere tijd is het belangrijk om gezellig met z’n allen rondom de tafel te genieten van een heerlijk kerstdiner. De verhalen gaan over de tafel onder het genot van een goed glas wijn. Vaak staat moeders of iemand anders van de familie al dagen van tevoren in de keuken om deze heerlijke gerechten te bereiden.
Doe het eens anders en geniet met z’n allen van een onvergetelijke kerst. Laat u door ons in de watten leggen.

Dit jaar is kerstmis een beetje anders als alle andere jaren. Door de corona maatregelen, die steeds aangepast worden, zijn wij genoodzaakt rekening te houden met beperkte capaciteit. Om dit probleem op te lossen, vieren wij dit jaar in de Herberg 3 dagen kerst. Hierdoor kunnen wij onze gasten beter verdelen. Deze dagen hebben wij zoals u van ons gewend bent een lunch en een diner. De tijden hebben wij wel iets aangepast; Voor de lunch wordt u door ons om 12.00 uur welkom geheten en voor het diner staan we om 18.00 uur voor u bereid. We houden er namelijk rekening mee dat we om 22.00 uur moeten sluiten. Reserveer aub tijdig. Laat ons weten als u een allergie heeft zodat we voor u ook een heerlijk kerstdiner kunnen samenstellen. Bent u vegetariër, laat het ons gerust weten.

Menu €. 65.-
Kerstgroet uit de keuken van de Herberg

**
Sousvide gegaarde eendenborst
pompoen mousse | groene mosterd | Jelly van pompoen
of
Tonijn AA Sashimi Kwaliteit
Creme van dille | komkommer | Quinoa | zoete aardappel
**
Gesmoorde ossenstaart
bonte spruiten | peren | Ganzenleverjus
of
Kreeftenroomsoep
port | gefrituurde kreeftenstaart
**
In Butter gebakken steurfilet
verschillende bereidingen van venkel | Avruga Caviar | basilikumsauce
of
Hertenrugfilet uit Schotland
schorseneren | creme van boleten | aardappel parmezaan bolletjes | Rode wijnjus
**
Kaaswagen met verschillende kaassoorten
of
Tonka Melkchocolade ring
Crumble van koffie | Caramelmousse | Spongecake chocolade | chocoladebollen | choc O Crisp Feuilletine

Gerelateerde berichten


Menukaart voor thuis

𝐀𝐬𝐩𝐞𝐫𝐠𝐞𝐰𝐞𝐤𝐞𝐧 Dit keer geen normaal Break-Out Box menu, nee, de komende weken staan volledig in het teken van de Asperges! Chef-kok Marcus Schmidt heeft een crimineel lekker menu bedacht rondom dit heerlijke streekproduct. Onze Asperges komt iedere dag vers van Goertz Asperges uit Montfort Liever een vier gangen dan drie? Dat kan! Je kunt gemakkelijk […]

11.05.2021

25 Jaar Menu | Hemelsvaartweekend

10 mei 1996 – 2021 HERBERG STADT STEVENSWAERT wordt vandaag 25 jaar!!!! Time flies, vandaag is Herberg Stadt Stevenswaert jarig. Dat willen we deze week met u vieren🍾. Op 10 mei 1996 opende Pascalle en Marcus Schmidt de deuren van hun kleine restaurant. Wat eerst een bruin cafe was, is nu uitgegroeid naar een restaurant […]

10.05.2021

Muttertag

Liebe Gäste, wir sind so gücklich mit der Öffnung unserer Aussen Gastronomie.Einige von Ihnen waren schon bei uns und die Freude war beiderseits gross. Nun steht Muttertag vor der Tür und ja der Wettergott spielt mit. Samstag sowie am Sonntag werden rund 23 Grad Sonnschein vorhergesagt. Wir haben für alle Mütter und natürlich Väter und […]

03.05.2021