Reserveer
Direct >

Geachte gasten,
Kerst is bij uitstek de tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Gezellig met z’n allen rondom de tafel genieten van een heerlijk kerstdiner. De verhalen gaan over de tafel onder het genot van een goed glas wijn. Vaak staat moeders of iemand anders van de familie al dagen van tevoren in de keuken om een heerlijk gerecht te bereiden.

Doe het eens anders en geniet met z’n allen van een onvergetelijke kerst. Laat u door ons in de watten laten leggen en verwennen met mooie, eerlijke en vooral overheerlijke gerechten die u van binnen zullen verwarmen.
Op eerste en tweede kerstdag 25 en 26 december serveren wij ons gastronomisch kerstmenu. s’ Middags kunt u reserveren van 12.00 -14.00 uur en s’avonds vanaf 19.00 uur.

4 gangen menu €.55.-
5 gangenmenu met hazenrugfilet €.62.-

Snacks en Amuse Bouche
**
Salade van Noordzee crab
Appel | Wortel | Hangop van limburgse Yoghurt | Creme van Garnalen | Caviar
of
Koud gerookte Carpaccio van wilde eendenborstfilet
Bieten | Wortel | Knol | Aardpeer
**
Huisgemaakte ossenstaartconsomme
Bladerdeeggebak | ossenstaart | Ravioli | Groente | Port
of
Gedoken Noorse Coquilles
Spitskool | Fond van Schaaldieren | Abrikozen en Perzik | Hotami Chips
**
Schotse Hazenrugfilet **( bij 5 gangen )
Witlof | oude Frambozenazijn | Paddenstoelen
**
Rose gebakken Kalfsentrecote en gesmoorde Wangen
Sous Vide gegaarde Schorseneren | Zilveruitjes in rode wijn
of
Bief van New Zealands Cervena Hert
Spruiten | Rode kool | Wilderman Peer
of
Ijsselmeer Snoekbaars
Verschillende bereidingen van Bloemkool | Hazelnoten | Bitterbal van rode bieten
**
Pascalle haar Kaaswagen
Druiven | Noten | Vijgenbrood | Jams
of
Marcus zijn Kerstdessert “Le Knack”
Tahiti Vanille | Cafe au Lait | Callebaut Chocolade | Geroosterde Chocoladeaarde | Brownie

Gerelateerde berichten


zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus hebben wij gedurende onze lunch […]

08.07.2021

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert: Volop plannen voor een culinaire zomer!

Op het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk. Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat […]

07.07.2021