
Geachte gasten,
Kerst is bij uitstek de tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Gezellig met z’n allen rondom de tafel genieten van een heerlijk kerstdiner. De verhalen gaan over de tafel onder het genot van een goed glas wijn. Vaak staat moeders of iemand anders van de familie al dagen van tevoren in de keuken om een heerlijk gerecht te bereiden.
Doe het eens anders en geniet met z’n allen van een onvergetelijke kerst. Laat u door ons in de watten laten leggen en verwennen met mooie, eerlijke en vooral overheerlijke gerechten die u van binnen zullen verwarmen.
Op eerste en tweede kerstdag 25 en 26 december serveren wij ons gastronomisch kerstmenu. s’ Middags kunt u reserveren van 12.00 -14.00 uur en s’avonds vanaf 19.00 uur.
4 gangen menu €.55.-
5 gangenmenu met hazenrugfilet €.62.-
Snacks en Amuse Bouche
**
Salade van Noordzee crab
Appel | Wortel | Hangop van limburgse Yoghurt | Creme van Garnalen | Caviar
of
Koud gerookte Carpaccio van wilde eendenborstfilet
Bieten | Wortel | Knol | Aardpeer
**
Huisgemaakte ossenstaartconsomme
Bladerdeeggebak | ossenstaart | Ravioli | Groente | Port
of
Gedoken Noorse Coquilles
Spitskool | Fond van Schaaldieren | Abrikozen en Perzik | Hotami Chips
**
Schotse Hazenrugfilet **( bij 5 gangen )
Witlof | oude Frambozenazijn | Paddenstoelen
**
Rose gebakken Kalfsentrecote en gesmoorde Wangen
Sous Vide gegaarde Schorseneren | Zilveruitjes in rode wijn
of
Bief van New Zealands Cervena Hert
Spruiten | Rode kool | Wilderman Peer
of
Ijsselmeer Snoekbaars
Verschillende bereidingen van Bloemkool | Hazelnoten | Bitterbal van rode bieten
**
Pascalle haar Kaaswagen
Druiven | Noten | Vijgenbrood | Jams
of
Marcus zijn Kerstdessert “Le Knack”
Tahiti Vanille | Cafe au Lait | Callebaut Chocolade | Geroosterde Chocoladeaarde | Brownie