Reserveer
Direct >

Lieve gasten,
De fel gewaardeerde Bib Gourmand 2017 is in november 2016 weer toegekend aan Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Tevens zijn wij ook dit jaar opgenomen in de Gault Millau met 13 van de 20 punten. Dit heeft onze verwachtingen weer overtroffen. Dit is een teken dat we op de juiste weg zijn. Wij danken al onze gasten voor hun vertrouwen in ons en ons team.

Vrijdag 16 december Kaarsenfeest

Op vrijdag 16 december is er weer het kaarsenfeest op het Jan van Steffeswertplein in Stevensweert. Om 19.00 uur wordt het festijn geopend en vanaf dat moment branden vele kaarsjes, zingen verschillende koren uit de omgeving hun lied en kunt u een levende kerststal bekijken.
Kortom even stilstaan bij Kerst.
Ook dit jaar doen wij iets met het kaarsenfeest. Wij hebben een Candlelight-menu voor u voorbereid. U kunt het menu niet alleen na het kaarsenfeest nuttigen, maar wij serveren al vanaf 17.00 uur, zodat het mogelijk is om ook voor het festijn een hapje te eten.
Het candlelight-menu kost €. 32.50 ( 3 gangen ), €. 38.- ( 4 gangen incl kreeft ) per persoon
Reserveer aub tijdig, daar wij maar beperkt plaats hebben.

Menu

Tartaar van hert en pulled deer op een tomaten chili chutney met een gepocheerd kwartel ei
of
King Crab met een Japanse dressing en ingemaakte rettich

**
Kreeftenrisotto met parmezaan
en een kreeften-curryschuim

**
Wilde eendenborstfilet op rode kool met iets vanille en een crumble van hazelnoten
Jus met sinaasappel en rose peper
of
Atlantische mulfilet met verschillende structuren van bloemkool en een Beurre Noisette

**
Kaas van onze kaaswagen met vijgenbrood
druiven en jams / stroop
of
verrassing van onze patissier

Gerelateerde berichten


zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus hebben wij gedurende onze lunch […]

08.07.2021

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert: Volop plannen voor een culinaire zomer!

Op het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk. Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat […]

07.07.2021