Reserveer
Direct >
Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg.

Pittoresk Stevensweert

Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In de adventstijd, wanneer de dagen langer en donkerder worden, hebben de mensen behoefte aan sfeer en gezelligheid . En dat is precies waar het bij dit evenement om draait. Zeker na de afgelopen periode waarin corona de hoofdrol speelde en het feest daarom twee jaar niet is doorgegaan.

Zet een kaars voor je raam

Vrijdag 16 december is er van alles te beleven op en rond het Jan van Steffeswertplein. Om 19.00 uur gaat het evenement officieel van start. Dan worden de kaarsjes voor de ramen ontstoken, er zingen koren, er is een levende kerststal, er zijn wafels en Glühwein. Kortom: een Anton Pieck tafereel wordt werkelijkheid.

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ook Marcus en Pascalle doen mee. De vensterbanken staan vol met kaarsen. Wanneer je van buiten naar binnen kijkt ervaar je een warme uitnodigende sfeer. Eenmaal gevolg gegeven hieraan betreedt je een lekker warme ruimte, wordt je door Pascalle naar je tafeltje begeleid en begint het grote genieten van een Candlelight diner. Romantiek ten top.

Het kaarsenfeest bezoeken

Om gasten de gelegenheid te geven te genieten van het kaarsenfeest maar ook van het candlelight diner, is het menu te reserveren op twee tijdstippen. Van 17.00 tot 19.00 uur zodat er ná het eten gelegenheid is om het feest te bezoeken. Of vanaf 19.30 uur voor degenen die liever vóór het eten het plein bezoeken.

Reserveren

Wilt u komen genieten op deze avond van Marcus’ Candlelight Dinner, wacht dan niet te lang met reserveren. 

We zien jullie graag op 16 december!

Gerelateerde berichten


2022, wat een jaar!

2022, wat een jaar!

Mijmeringen horen bij deze tijd van het jaar. Even terugkijken op dat wat was. We kunnen wel zeggen: 2022, wat een jaar! 2022, wat een jaar! Het inluiden van 2022 ging helemaal niet zoals gepland. De lockdown gooide roet in het eten, alles ging op slot en daar moesten we het mee doen. De thuisboxen […]

14.12.2022
Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022