Reserveer
Direct >
Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg.

Pittoresk Stevensweert

Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In de adventstijd, wanneer de dagen langer en donkerder worden, hebben de mensen behoefte aan sfeer en gezelligheid . En dat is precies waar het bij dit evenement om draait. Zeker na de afgelopen periode waarin corona de hoofdrol speelde en het feest daarom twee jaar niet is doorgegaan.

Zet een kaars voor je raam

Vrijdag 16 december is er van alles te beleven op en rond het Jan van Steffeswertplein. Om 19.00 uur gaat het evenement officieel van start. Dan worden de kaarsjes voor de ramen ontstoken, er zingen koren, er is een levende kerststal, er zijn wafels en Glühwein. Kortom: een Anton Pieck tafereel wordt werkelijkheid.

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ook Marcus en Pascalle doen mee. De vensterbanken staan vol met kaarsen. Wanneer je van buiten naar binnen kijkt ervaar je een warme uitnodigende sfeer. Eenmaal gevolg gegeven hieraan betreedt je een lekker warme ruimte, wordt je door Pascalle naar je tafeltje begeleid en begint het grote genieten van een Candlelight diner. Romantiek ten top.

Het kaarsenfeest bezoeken

Om gasten de gelegenheid te geven te genieten van het kaarsenfeest maar ook van het candlelight diner, is het menu te reserveren op twee tijdstippen. Van 17.00 tot 19.00 uur zodat er ná het eten gelegenheid is om het feest te bezoeken. Of vanaf 19.30 uur voor degenen die liever vóór het eten het plein bezoeken.

Reserveren

Wilt u komen genieten op deze avond van Marcus’ Candlelight Dinner, wacht dan niet te lang met reserveren. 

We zien jullie graag op 16 december!

Gerelateerde berichten


Marcus' geheime liefde

Marcus’ geheime liefde

Zoals elke kok is Marcus geïnteresseerd in de nieuwste snufjes voor in de keuken. Maar sommige snufjes zijn wel heel speciaal. Daarom vandaag alles over Marcus’ geheime liefde! Green Egg Wie Marcus volgt op social media zal het langs hebben zien komen. Zijn liefde voor het vak die tot uiting komt in de filmpjes over […]

28.03.2023
Werken bij De Herberg

Werken bij De Herberg

Ook Pascalle en Marcus zijn op zoek naar aanvulling van hun team. Wil jij weten wat werken bij De Herberg inhoudt? Lees dan vooral dit blog. Pascalle en Marcus Pascalle en Marcus runnen samen hun restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Waar Pascalle de honneurs waarneemt in het restaurant, doet Marcus dit in de keuken. Aangezien hun […]

15.02.2023
2022, wat een jaar!

2022, wat een jaar!

Mijmeringen horen bij deze tijd van het jaar. Even terugkijken op dat wat was. We kunnen wel zeggen: 2022, wat een jaar! 2022, wat een jaar! Het inluiden van 2022 ging helemaal niet zoals gepland. De lockdown gooide roet in het eten, alles ging op slot en daar moesten we het mee doen. De thuisboxen […]

14.12.2022