Reserveer
Direct >

Liebe Gäste,
der Frühling steht in den Startlöchern.
die ersten Sonnenstrahlen sind da und es ist herrlich draussen zum geniessen von der Frühjahrs Sonne.
Bärlauch, Spargel, Erdbeeren, junges Lamm, Maibock usw. es tut sich etwas im Frühjahr.
Bald is a 10 Mai 2019 und wir feiren dann wieder einmal etwas besonderes. Een diesem-tag haben wir 23 Jahre unsere Herberge hier in Stevensweert. Und das feiern wirnatürlich ein bisschen.
Von Mittwoch 8. Mai bis Sonntag (Muttertag) 12. Mai haben wir ein kulinarisches Menü zusammen gestellt.
5 Gänge € .50.-
4 Gänge € .45.- (ohne Wilde Gambas)
**
Kanadischer Hummer
verschiedene Zubereitungen von der Salat Gurke
**
Grüner Spargelschaum
marinierte schottische Coquilles
**
Wilde rote Gambas **
Spinat | Erbsen | Spragel | Kaviar von der Sojasauce | Fond von roten Gambas
**
Don Pedro Uruguay Entrecote
geräucherter Paprika | Bohnen | Bohnenkraut | Saus Baernaise | Jus mit schwarzen Knoblauch
**
Kuh | Schaf | Ziege gut gereift
Confits | Trauben | Datteln | Brot
of
Rharbarber | Erdbeere | Basilikum | Vanille
**

€ 75, – ALL-IN JUBILÄUMSARRANGEMENT!
Empfang mit einem Prickelen Aperitief
-00-
Verschiedene kulinarische
Amuses -00-
Mineralwasser
-00-
5-Gänge
Menü
-00- Passende Weine
-00-
Kaffee | Tee und Bonbons

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021