Reserveer
Direct >

Om de herfst in te luiden bieden wij in de maand september op vrijdag, zaterdag en zondag een 5 gangen menu aan met herfstsmaken en geuren!

Dit menu moet u 1 dag van te voren reserveren onder de noemer “herfstmenu”. Het menu kan enkel worden gereserveerd per tafel en is geldig vanaf woensdag 9 September.

5 Gangen Menu €.49.95
5 Gangen Menu €. 84.95 All In

Drie herfst amuses
**

Bonito
Tartaar en kort gebakken | Dashifond | Rettich | komkommer
**

roomsoepje van zoete aardappel
kikkererwten | Gerookte eendenborst
**

Schotse Langoustines
Risotto met Engelse Curry | sauce van Schaaldieren
**

Hertenmedaillon van de Green egg
verschillende bereidingen van knolselderij | verse vossenbessen | Jus gemonteerd met eendenlever
**

Pascalle haar kaaswagen
Stroop uit Schinnen | druiven | Dadels | brood
of
Mango Lassi Cake
Crunch| specerijen | yoghurt | Passievrucht | Chai

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021