Reserveer
Direct >

Pasen: een feest voor de hele familie!!!!

De dagen worden weer langer en het voorjaar laat nu niet meer zo lang op zich wachten. De eerste bloemen steken al hun kop boven de grond. Pasen, het ultieme feest om met je familie gezellig bij elkaar te zijn. Op paaszaterdag alleen s’avonds, zondag en maandag serveren wij ons paasmenu zowel s’middags als s’avonds.

Paasmenu €. 40.-

Op appelhout gerookte noorse zalmfilet
Avocado | Lemon Curd | ijs van Limburgse mosterd
of
Ganzenlever klassiek
Portgelee | Brioche | Appel | Calvados
of
Veloute ( roomsoep ) van de eerste daslook
gefrituurd hoeve-ei | Carpaccio van rund |Parmezaan
**
Sous Vide gegaard Duroc varkenswangen
der eerste asperges licht gecarameliseerd | Rode wijn jus
of
Lamellen van Kabeljauw
asperges | Hollandaise | bieslook
**
Kalfsfilet en merg
Apel peper Jus | Vanille wortels | Violette zoete aardappels
of
Nieuw zealands lamscarree
daslookkorst | Bonen | Ratatouille | Spinazie
Honing Sjalotten Mousseline
of
Atlantische tarbotfilet
Venkel | aardappelpuree| compote van zwarte olijven en sinaasappel
**
Kaasvariatie
verschillende Confits en stroop | vruchtenbrood
of
Een voorjaarsdessert
Kleine Limoen | Witte chocolade | Basilicum | Krokant van framboos

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021