Reserveer
Direct >

Lieve asperges liefhebbers,

Wij zijn groot fan van asperges! Het is de lekkerste en meest unieke groente in midden Limburg en daarbij ook nog eens erg gezond. Wij willen onze passie graag met heel Nederland delen en hebben daarom de WEKEN VAN DE ASPERGEs.
Asperges worden beschouwd als een van de smakelijkste groenten die er zijn dus het is niet verwonderlijk dat bij menigeen het water in de mond loopt alleen al bij het denken aan het witte goud. Gedurende de maanden MEI en JUNI zal Marcus u verwennen met verschillende culinaire gerechten met deze koningin.
Sinds 10 jaar heeft Herberg Stadt Stevenswaert weer zijn de felbegeerde Bib Gourmand 2018 van Michelin en 13 punten Gault Millau. Hierbij willen wij onze dank uitspreken naar ons jonge team. Wij blijven ook de komende tijd investeren in ons streven naar perfectie.

Kom op culinaire ASPERGE ontdekkingstocht en geniet van een 4-gangendiner voor maar € 35,- per persoon!

• Te reserveren 18 april t/m 17 juni 2018
• Alleen op woensdag ; donderdag en vrijdag

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021