Reserveer
Direct >

ZEG HET MET TRUFFELS
De traditie is er en vanaf nu kijken we er elk jaar reikhalzend naar uit. Dit jaar hebben we wat bijzonders; een week truffelen!!!! Van woensdag 14 maart t/m zondag 18 maart brengt Marcus Schmidt een eerbetoon aan de truffel in zijn Restaurant in Stevensweert. Zo wordt het rustige dorpje Stevensweert dé ontmoetingsplaats voor de echte liefhebbers, zij die weten dat de smaak van de witte truffel ”Tuber borchii Vitt Bianchetto” uit de Toscana, de meest nobele, van eind januari tot maart op zijn hoogtepunt is.
De truffel is een cadeau voor de kok, ze kruipt zowel in de rol van de diva in de meest culinaire bereidingen, maar ze flirt evengoed met een boerengerecht of een goed stuk brood ! zegt Marcus Schmidt. De chef heeft een menu in vier gangen als een offergave samengesteld, waarbij hij alle registers van de truffel bespeelt en al haar charmes uitspeelt. Liebe Trüffelfreunde,

6 Gangen Amuse Truffelmenu €.50.-

Amuse Gueulle

Marcus zijn Macaron
gevuld met een truffelbotercreme

**
Tartaar van rund
Sjalot, kappertjes, truffelmayonaise en crouton

**
Gegrilde Schotse Coquille met eendenlever
Bloemkool, hazelnoot en truffel

**
Het getruffelde 70 Minuten Bio Ei , aardappelschuim

**
In zeezout gegaarde knolselderij
met zwarte truffel

**
Origineel Us Prime Rib
Groene asperges | Rode wijn sjalotten
Honing worteltjes | Sauce Béarnaise

**
Chocolade taart
Mango | Koffie | getruffeld honing vanille ijs
of
Camembert met truffel, Sauternes-druiven en walnotencreme

Gerelateerde berichten


zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus hebben wij gedurende onze lunch […]

08.07.2021

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert: Volop plannen voor een culinaire zomer!

Op het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk. Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat […]

07.07.2021