Reserveer
Direct >
Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Wat is een restaurant, of welke zaak dan ook, zonder goed personeel? Tijdens de afgelopen periode hebben Pascalle en Marcus veel hulp van hen gehad. Daarom in the spotlights: het dreamteam van Herberg Stevensweert met vandaag de keukenbrigade.

Herberg Stevensweert

Bij Herberg Stevensweert is er een keukenbrigade onder leiding van Marcus en de bediening onder leiding van Pascalle. Beide teams bestaan uit jonge mensen die dit werk naast hun opleiding doen.

De keukenbrigade

Marcus wordt, naast Oscar, in de keuken bijgestaan door Noud, Loek en Luuk.

Noud

Noud staat al bijna 4 jaar aan Marcus zijn zijde en is een echte allrounder. Op woensdagochtenden helpt hij mee mise-en-place te maken. Hij vindt het leuk om te zien hoe gerechten tot stand komen, wat er allemaal aan voorafgaat voordat deze bij de mensen op tafel komen. Daarnaast is hij ook ‘s avonds aanwezig als rechterhand van Marcus en doet hij zo nodig de afwas. Wanneer Pascalle dringend hulp nodig heeft in het restaurant, helpt Noud desgevraagd ook hier uit. Wanneer hij niet naar school gaat of in de keuken van de Herberg staat, sport Noud of spreekt hij af met vrienden.

Loek

Loek is de broer van Noud. Sinds een klein jaar werkt ook hij als keukenhulp bij de Herberg. Loek houdt zich bezig met de voorbereidingen van de voor-en nagerechten. Hij vindt vooral het werken in dit team leuk. Wanneer hij niet naar school gaat of werkt, tennist en fitnest hij graag. Maar in het weekend houdt hij ook wel van een goed feestje met vrienden.

Luuk

Luuk is de enige van de keukenbrigade die uit Echt komt. De rest van Marcus zijn team komt uit Stevensweert. Luuk werkt nu ongeveer een half jaar bij de Herberg en houdt zich net als Loek bezig met de voorbereidingen van de voor-en nagerechten. In zijn eigen woorden: “Ik vind het werken met eten erg leuk en van Marcus leer je veel.” In zijn vrije voetbalt Luuk en geeft hij voetbaltraining aan een jeugdteam van EVV.

Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Samen met de leden van de bediening vormt de keukenbrigade het dreamteam van Herberg Stevensweert. Jonge mensen die naast hun opleiding werken, zo een zakcentje bij verdienen maar zeker ook een schat aan ervaring opdoen. Én, zoals ze zelf zeggen, het heel gezellig hebben met elkaar! Wat zeker ook te merken is aan de sfeer in het restaurant.

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022