Reserveer
Direct >
Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Wat is een restaurant, of welke zaak dan ook, zonder goed personeel? Tijdens de afgelopen periode hebben Pascalle en Marcus veel hulp van hen gehad. Daarom in the spotlights: het dreamteam van Herberg Stevensweert met vandaag de keukenbrigade.

Herberg Stevensweert

Bij Herberg Stevensweert is er een keukenbrigade onder leiding van Marcus en de bediening onder leiding van Pascalle. Beide teams bestaan uit jonge mensen die dit werk naast hun opleiding doen.

De keukenbrigade

Marcus wordt, naast Oscar, in de keuken bijgestaan door Noud, Loek en Luuk.

Noud

Noud staat al bijna 4 jaar aan Marcus zijn zijde en is een echte allrounder. Op woensdagochtenden helpt hij mee mise-en-place te maken. Hij vindt het leuk om te zien hoe gerechten tot stand komen, wat er allemaal aan voorafgaat voordat deze bij de mensen op tafel komen. Daarnaast is hij ook ‘s avonds aanwezig als rechterhand van Marcus en doet hij zo nodig de afwas. Wanneer Pascalle dringend hulp nodig heeft in het restaurant, helpt Noud desgevraagd ook hier uit. Wanneer hij niet naar school gaat of in de keuken van de Herberg staat, sport Noud of spreekt hij af met vrienden.

Loek

Loek is de broer van Noud. Sinds een klein jaar werkt ook hij als keukenhulp bij de Herberg. Loek houdt zich bezig met de voorbereidingen van de voor-en nagerechten. Hij vindt vooral het werken in dit team leuk. Wanneer hij niet naar school gaat of werkt, tennist en fitnest hij graag. Maar in het weekend houdt hij ook wel van een goed feestje met vrienden.

Luuk

Luuk is de enige van de keukenbrigade die uit Echt komt. De rest van Marcus zijn team komt uit Stevensweert. Luuk werkt nu ongeveer een half jaar bij de Herberg en houdt zich net als Loek bezig met de voorbereidingen van de voor-en nagerechten. In zijn eigen woorden: “Ik vind het werken met eten erg leuk en van Marcus leer je veel.” In zijn vrije voetbalt Luuk en geeft hij voetbaltraining aan een jeugdteam van EVV.

Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Samen met de leden van de bediening vormt de keukenbrigade het dreamteam van Herberg Stevensweert. Jonge mensen die naast hun opleiding werken, zo een zakcentje bij verdienen maar zeker ook een schat aan ervaring opdoen. Én, zoals ze zelf zeggen, het heel gezellig hebben met elkaar! Wat zeker ook te merken is aan de sfeer in het restaurant.

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert

Stap voor stap hebben Pascalle en Marcus dit jaar aanpassingen doorgevoerd die passen bij hun nieuwe stijl. Hierbij past ook een nieuwe naam. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is voortaan Herberg Stevensweert… Nieuwe stijl Zoals de gasten inmiddels hebben gemerkt is er stapsgewijs gedurende het jaar steeds iets aangepast bij Herberg Stevensweert. Het interieur is geschilderd. […]

21.09.2023
Marcus' geheime liefde

Marcus’ geheime liefde

Zoals elke kok is Marcus geïnteresseerd in de nieuwste snufjes voor in de keuken. Maar sommige snufjes zijn wel heel speciaal. Daarom vandaag alles over Marcus’ geheime liefde! Green Egg Wie Marcus volgt op social media zal het langs hebben zien komen. Zijn liefde voor het vak die tot uiting komt in de filmpjes over […]

28.03.2023
Werken bij De Herberg

Werken bij De Herberg

Ook Pascalle en Marcus zijn op zoek naar aanvulling van hun team. Wil jij weten wat werken bij De Herberg inhoudt? Lees dan vooral dit blog. Pascalle en Marcus Pascalle en Marcus runnen samen hun restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Waar Pascalle de honneurs waarneemt in het restaurant, doet Marcus dit in de keuken. Aangezien hun […]

15.02.2023