Reserveer
Direct >
Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Wat is een restaurant, of welke zaak dan ook, zonder goed personeel? Tijdens de afgelopen periode hebben Pascalle en Marcus veel hulp van hen gehad. Daarom in the spotlights: het dreamteam van Herberg Stevensweert met vandaag de keukenbrigade.

Herberg Stevensweert

Bij Herberg Stevensweert is er een keukenbrigade onder leiding van Marcus en de bediening onder leiding van Pascalle. Beide teams bestaan uit jonge mensen die dit werk naast hun opleiding doen.

De keukenbrigade

Marcus wordt, naast Oscar, in de keuken bijgestaan door Noud, Loek en Luuk.

Noud

Noud staat al bijna 4 jaar aan Marcus zijn zijde en is een echte allrounder. Op woensdagochtenden helpt hij mee mise-en-place te maken. Hij vindt het leuk om te zien hoe gerechten tot stand komen, wat er allemaal aan voorafgaat voordat deze bij de mensen op tafel komen. Daarnaast is hij ook ‘s avonds aanwezig als rechterhand van Marcus en doet hij zo nodig de afwas. Wanneer Pascalle dringend hulp nodig heeft in het restaurant, helpt Noud desgevraagd ook hier uit. Wanneer hij niet naar school gaat of in de keuken van de Herberg staat, sport Noud of spreekt hij af met vrienden.

Loek

Loek is de broer van Noud. Sinds een klein jaar werkt ook hij als keukenhulp bij de Herberg. Loek houdt zich bezig met de voorbereidingen van de voor-en nagerechten. Hij vindt vooral het werken in dit team leuk. Wanneer hij niet naar school gaat of werkt, tennist en fitnest hij graag. Maar in het weekend houdt hij ook wel van een goed feestje met vrienden.

Luuk

Luuk is de enige van de keukenbrigade die uit Echt komt. De rest van Marcus zijn team komt uit Stevensweert. Luuk werkt nu ongeveer een half jaar bij de Herberg en houdt zich net als Loek bezig met de voorbereidingen van de voor-en nagerechten. In zijn eigen woorden: “Ik vind het werken met eten erg leuk en van Marcus leer je veel.” In zijn vrije voetbalt Luuk en geeft hij voetbaltraining aan een jeugdteam van EVV.

Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Samen met de leden van de bediening vormt de keukenbrigade het dreamteam van Herberg Stevensweert. Jonge mensen die naast hun opleiding werken, zo een zakcentje bij verdienen maar zeker ook een schat aan ervaring opdoen. Én, zoals ze zelf zeggen, het heel gezellig hebben met elkaar! Wat zeker ook te merken is aan de sfeer in het restaurant.

Gerelateerde berichten


Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022
Kaarsenfeest bij De Herberg

De gezelligste tijd van het jaar

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Maar voor De Herberg betekent dit ook de drukste tijd van het jaar… Drukke agenda’s Vanaf november volgen de activiteiten zich in een snel tempo op. Nu zullen jullie zeggen “Dat is toch pas in december?”, maar niets is minder waar. De voorbereidingen voor de […]

09.11.2022
Uitdaging of probleem?

Uitdaging of probleem?

De perikelen rondom het coronavirus zijn nog niet volledig uit beeld of de volgende crises staat alweer voor de deur. Elke ondernemer moet hier naar eigen inzicht mee omgaan. Wat betekent dit: een uitdaging of probleem? Pandemie Tijdens de pandemie heeft iedere ondernemer een eigen invulling moeten geven aan het voeren van zijn zaak teneinde […]

27.10.2022