Reserveer
Direct >
Het dreamteam van Restaurant Stevensweert

Wat is een restaurant, of welke zaak dan ook, zonder goed personeel? Tijdens de afgelopen periode hebben Pascalle en Marcus veel hulp van hen gehad. Daarom vandaag in the spotlights: het dreamteam van Herberg Stevensweert met het bedieningsteam.

Herberg Stevensweert

Bij Herberg Stevensweert is er een keukenbrigade onder leiding van Marcus en het bedieningsteam onder leiding van Pascalle. Beide teams bestaan uit jonge mensen die dit werk naast hun school of andere opleiding doen.

Het bedieningsteam

Pascalle wordt, naast Lars natuurlijk, in het restaurant bijgestaan door Tim, Feran en Anna.

Tim

Tim woont in Stevensweert en werkt al bijna drie jaar in de bediening van De Herberg. Ooit begonnen als hulp in de ochtend-en middagdienst maar nu een volwaardige kracht binnen de bediening. Tim combineert het werk in De Herberg met zijn opleiding. Wat een drukke tijd gaat worden voor hem aangezien hij bijna eindexamen doet. In zijn vrije tijd voetbalt Tim in Maasbracht en gaat hij graag op stap met vrienden.

Feran

Net als Tim woonachtig in Stevensweert. Ook hij gaat nog naar school en combineert dit met werken in de bediening. Hij doet dit nu bijna een jaar. Hij heeft een goede leermeester aan Lars. Zij werken vaak samen op de zaterdagavond. Ondanks zijn jonge leeftijd gaat dit werk hem goed af. En wat heel belangrijk is, naar eigen zeggen heeft hij het erg naar zijn zin bij De Herberg. Feran speelt gitaar in zijn vrije tijd en gaat 2 tot 3 keer per week naar reddingszwemmen.

Anna

Het enige meisje in het team. Maar daar heeft Anna geen moeite mee. Zij krijgt haar zaakjes wel op orde bij de heren. Anna komt uit Echt. Ook zij werkt nu bijna een jaar in De Herberg waarbij ze heeft laten zien wat ze in haar mars heeft. Ze is van hulpje in de bediening snel opgeklommen tot goede gastvrouw met een vlotte babbel. Anna is niets te veel en werkt ook wekelijks meerdere dagen. Anna geeft aan het werk hartstikke leuk te vinden en houdt van de goede sfeer op de werkvloer. Daarnaast vindt Anna nog tijd om in Echt te voetballen.

Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Samen met de keukenbrigade vormt het bedieningsteam het dreamteam van Herberg Stevensweert. Jonge mensen die naast hun opleiding werken, zo een zakcentje bij verdienen en een schat aan ervaring opdoen. Én, zoals ze zelf zeggen, het heel gezellig hebben met elkaar! Wat zeker ook te merken is aan de sfeer in het restaurant.

Dreamteam van Herberg Stevensweert:

Dank jullie wel!

 

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022