Reserveer
Direct >
Het dreamteam van Restaurant Stevensweert

Wat is een restaurant, of welke zaak dan ook, zonder goed personeel? Tijdens de afgelopen periode hebben Pascalle en Marcus veel hulp van hen gehad. Daarom vandaag in the spotlights: het dreamteam van Herberg Stevensweert met het bedieningsteam.

Herberg Stevensweert

Bij Herberg Stevensweert is er een keukenbrigade onder leiding van Marcus en het bedieningsteam onder leiding van Pascalle. Beide teams bestaan uit jonge mensen die dit werk naast hun school of andere opleiding doen.

Het bedieningsteam

Pascalle wordt, naast Lars natuurlijk, in het restaurant bijgestaan door Tim, Feran en Anna.

Tim

Tim woont in Stevensweert en werkt al bijna drie jaar in de bediening van De Herberg. Ooit begonnen als hulp in de ochtend-en middagdienst maar nu een volwaardige kracht binnen de bediening. Tim combineert het werk in De Herberg met zijn opleiding. Wat een drukke tijd gaat worden voor hem aangezien hij bijna eindexamen doet. In zijn vrije tijd voetbalt Tim in Maasbracht en gaat hij graag op stap met vrienden.

Feran

Net als Tim woonachtig in Stevensweert. Ook hij gaat nog naar school en combineert dit met werken in de bediening. Hij doet dit nu bijna een jaar. Hij heeft een goede leermeester aan Lars. Zij werken vaak samen op de zaterdagavond. Ondanks zijn jonge leeftijd gaat dit werk hem goed af. En wat heel belangrijk is, naar eigen zeggen heeft hij het erg naar zijn zin bij De Herberg. Feran speelt gitaar in zijn vrije tijd en gaat 2 tot 3 keer per week naar reddingszwemmen.

Anna

Het enige meisje in het team. Maar daar heeft Anna geen moeite mee. Zij krijgt haar zaakjes wel op orde bij de heren. Anna komt uit Echt. Ook zij werkt nu bijna een jaar in De Herberg waarbij ze heeft laten zien wat ze in haar mars heeft. Ze is van hulpje in de bediening snel opgeklommen tot goede gastvrouw met een vlotte babbel. Anna is niets te veel en werkt ook wekelijks meerdere dagen. Anna geeft aan het werk hartstikke leuk te vinden en houdt van de goede sfeer op de werkvloer. Daarnaast vindt Anna nog tijd om in Echt te voetballen.

Het dreamteam van Herberg Stevensweert

Samen met de keukenbrigade vormt het bedieningsteam het dreamteam van Herberg Stevensweert. Jonge mensen die naast hun opleiding werken, zo een zakcentje bij verdienen en een schat aan ervaring opdoen. Én, zoals ze zelf zeggen, het heel gezellig hebben met elkaar! Wat zeker ook te merken is aan de sfeer in het restaurant.

Dreamteam van Herberg Stevensweert:

Dank jullie wel!

 

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022