Reserveer
Direct >
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn.

Uniquato Wijnhandel

Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen zij hun wijnhandel en webshop. Naast deze wijnhandel vinden zij het belangrijk om te kunnen genieten van leuke en gezellige dingen zoals het zelf nuttigen van een heerlijk glaasje wijn. Daarom verzorgen zij ook regelmatig kleine evenementjes of bijzondere samenwerkingen. Een voorbeeld is de samenwerking met Herberg Stevensweert bij het aanstaande Asperges Festival. Maar ook wijnproeverijen op mooie locaties. Zoals de tuinen van Orshof.

In de woorden van Marc en Anja Jacobs

“Wijnen zijn al vele jaren onze grote passie. Vooral unieke, pure en eerlijke wijnen met karakter ongeacht de afkomst. Wij ontdekken graag de autochtone druivensoorten en zoeken naar gepassioneerde wijnboeren.”

De naam Uniquato

In de naam van de wijnhandel vindt u de woorden ‘unique’ en ‘quality’ terug. Hiermee worden de unieke en originele wijnen bedoeld waar Marc en Anja voor vallen. Ze verhandelen hoofdzakelijk Europese wijnen maar hebben toch ook een aantal wereldwijnen te koop. Voor het overgrote deel van hun assortiment hebben Marc en Anja rechtstreeks en persoonlijk contact met de wijnmakers. Zo kunnen zij kwaliteit garanderen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan eens de site van wijnhandel Uniquato. Want behalve een wijnhandel in Oudsbergen kunt u ook wijn bestellen via de webshop.

Asperges Festival

Zoals gezegd verzorgen Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel 21 mei en 4 juni het Asperges Festival. 21 mei is reeds volgeboekt. Voor 4 juni kunt u nog reserveren. De avond begint om 18.30 uur waarbij er voor €100 een all-in menu geserveerd wordt.

Wacht niet te lang met reserveren want vol is vol.

Tot dan? Gezellig!

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022