Reserveer
Direct >
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn.

Uniquato Wijnhandel

Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen zij hun wijnhandel en webshop. Naast deze wijnhandel vinden zij het belangrijk om te kunnen genieten van leuke en gezellige dingen zoals het zelf nuttigen van een heerlijk glaasje wijn. Daarom verzorgen zij ook regelmatig kleine evenementjes of bijzondere samenwerkingen. Een voorbeeld is de samenwerking met Herberg Stevensweert bij het aanstaande Asperges Festival. Maar ook wijnproeverijen op mooie locaties. Zoals de tuinen van Orshof.

In de woorden van Marc en Anja Jacobs

“Wijnen zijn al vele jaren onze grote passie. Vooral unieke, pure en eerlijke wijnen met karakter ongeacht de afkomst. Wij ontdekken graag de autochtone druivensoorten en zoeken naar gepassioneerde wijnboeren.”

De naam Uniquato

In de naam van de wijnhandel vindt u de woorden ‘unique’ en ‘quality’ terug. Hiermee worden de unieke en originele wijnen bedoeld waar Marc en Anja voor vallen. Ze verhandelen hoofdzakelijk Europese wijnen maar hebben toch ook een aantal wereldwijnen te koop. Voor het overgrote deel van hun assortiment hebben Marc en Anja rechtstreeks en persoonlijk contact met de wijnmakers. Zo kunnen zij kwaliteit garanderen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan eens de site van wijnhandel Uniquato. Want behalve een wijnhandel in Oudsbergen kunt u ook wijn bestellen via de webshop.

Asperges Festival

Zoals gezegd verzorgen Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel 21 mei en 4 juni het Asperges Festival. 21 mei is reeds volgeboekt. Voor 4 juni kunt u nog reserveren. De avond begint om 18.30 uur waarbij er voor €100 een all-in menu geserveerd wordt.

Wacht niet te lang met reserveren want vol is vol.

Tot dan? Gezellig!

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022
Herberg Stevensweert en Pasen

Herberg Stevensweert en Pasen

Herberg Stevensweert en Pasen: een jaarlijks terugkerend gegeven. Zoals jullie in de pop-up wellicht hebben gezien staat er een heerlijk menu gepland. Vroeger Wij kennen in onze omgeving vooral de viering van het katholieke Pasen. Als kinderen begonnen we Paaszondag thuis met vroeg opstaan. Want de Paashaas had eitjes verstopt en we konden niet wachten […]

08.04.2022