Reserveer
Direct >
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn.

Uniquato Wijnhandel

Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen zij hun wijnhandel en webshop. Naast deze wijnhandel vinden zij het belangrijk om te kunnen genieten van leuke en gezellige dingen zoals het zelf nuttigen van een heerlijk glaasje wijn. Daarom verzorgen zij ook regelmatig kleine evenementjes of bijzondere samenwerkingen. Een voorbeeld is de samenwerking met Herberg Stevensweert bij het aanstaande Asperges Festival. Maar ook wijnproeverijen op mooie locaties. Zoals de tuinen van Orshof.

In de woorden van Marc en Anja Jacobs

“Wijnen zijn al vele jaren onze grote passie. Vooral unieke, pure en eerlijke wijnen met karakter ongeacht de afkomst. Wij ontdekken graag de autochtone druivensoorten en zoeken naar gepassioneerde wijnboeren.”

De naam Uniquato

In de naam van de wijnhandel vindt u de woorden ‘unique’ en ‘quality’ terug. Hiermee worden de unieke en originele wijnen bedoeld waar Marc en Anja voor vallen. Ze verhandelen hoofdzakelijk Europese wijnen maar hebben toch ook een aantal wereldwijnen te koop. Voor het overgrote deel van hun assortiment hebben Marc en Anja rechtstreeks en persoonlijk contact met de wijnmakers. Zo kunnen zij kwaliteit garanderen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan eens de site van wijnhandel Uniquato. Want behalve een wijnhandel in Oudsbergen kunt u ook wijn bestellen via de webshop.

Asperges Festival

Zoals gezegd verzorgen Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel 21 mei en 4 juni het Asperges Festival. 21 mei is reeds volgeboekt. Voor 4 juni kunt u nog reserveren. De avond begint om 18.30 uur waarbij er voor €100 een all-in menu geserveerd wordt.

Wacht niet te lang met reserveren want vol is vol.

Tot dan? Gezellig!

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert

Stap voor stap hebben Pascalle en Marcus dit jaar aanpassingen doorgevoerd die passen bij hun nieuwe stijl. Hierbij past ook een nieuwe naam. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is voortaan Herberg Stevensweert… Nieuwe stijl Zoals de gasten inmiddels hebben gemerkt is er stapsgewijs gedurende het jaar steeds iets aangepast bij Herberg Stevensweert. Het interieur is geschilderd. […]

21.09.2023
Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023
Kaarsenfeest bij De Herberg

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg. Pittoresk Stevensweert Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In […]

01.12.2022