Reserveer
Direct >
Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners.

Gault Millau

Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken.

Herberg Stevensweert doet het goed!

Navenant

Wie kent Navenant niet? Het lifestylemagazine waarin alle ins en outs van het Limburgs leven en ondernemerschap aan bod komen. Zij brengen de NAVENANT RESTAURANTGIDS uit en ook Pascalle en Marcus hebben een plaatsje gekregen in deze gids. En zeg nou zelf, dat ziet er toch prachtig uit?

Bib Gourmand

Op de Bib Gourmand 2022 moeten we nog even wachten. Deze bekendmakingen zijn uitgesteld tot 30 mei.

The Fork

Maar wat echt belangrijk is, zijn de waarderingen van de gasten. Pascalle en Marcus maken gebruik van het reserveringssysteem van The Fork en dit is ook de plaats waar de meeste mensen hun recensies achterlaten. En déze zorgen ervoor dat Pascalle en Marcus alleen het beste op het bordje en in het glas voor hun gasten willen.

Social Media

Zoals iedereen weet is Marcus behoorlijk actief op social media. Je kunt hem vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn… Zo kan er meteen gereageerd worden op zijn berichten en kan hij op zijn beurt ook weer reageren. Iets waar hij erg van kan genieten.

Herberg Stevensweert doet het goed

Na de zware periodes die achter ons liggen en al het werk en energie die zijn gaan zitten in het herpakken, mag je gerust blij worden van de opstekers die voorbijkomen. Van de officiële waarderingen tot de waarderingen van de gasten. En dan mag ook gezegd worden: Herberg Stevensweert doet het goed! Met een groot uitroepteken!

 

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022