Reserveer
Direct >

Lieve gasten,
Allereerst de beste wensen voor het jaar 2020.
Dit jaar hebben we ook weer voor u verschillende Culinaire verwenmomenten.
Door de site “heerlijk.nl” zijn wij uitgekozen tot de top 500 beste restaurants van Nederland en zelfs tot de Top 5 van Limburg. Dat is voor ons jong team een super prestatie. Deze beloning hebben we in eerste instantie aan onze gasten te danken, die mooie recensies over ons schrijven.
Dat moet natuurlijk gevierd worden.
Wij bieden op bepaalde data in januari een “heerlijk”menu aan vanaf 18.00 uur
Vrijdag 17 januari / zaterdag 18 januari / zondag 19 januari
Vrijdag 24 januari / zaterdag 25 januari / zondag 26 januari
Woensdag 29 januari

Menu 3 Gangen €.28.50
Menu 4 Gangen €.34.50

Kleine Amuses uit de keuken
**
Twee keer Noorse zalm
Sashimi van zalm met een witte sesamsauce
Tartaar van zalm met groente chips
Radijsjes | Rettich
of
Carpaccio van het Black Angus Rund
IJs van ganzenlever | gecarameliseerde Brioche | gezouten Crumble

**
De eerste Winterkabeljauw Skreij ( bij 4 Gangen)
aardappelmousseline | Avruga Kaviar | bieslookschuim

**
Rose gebakken Frysländer Entrecote ( Denemarken)
Schorseneren | Sjalotten pruimen compote
Of
Schotse Jakobsschelp in Boter gebakken
wortelcreme met Ras el Hanout | Fond van appel, spinazie en komkommer | Kaviar van Yuzu
**
Kaasvariatie ( meerprijs )
Brood | druiven | Dadels | stroop
Of
Verrassing van onze patissier

Gerelateerde berichten


zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus hebben wij gedurende onze lunch […]

08.07.2021

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert: Volop plannen voor een culinaire zomer!

Op het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk. Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat […]

07.07.2021