
Heerlijk Genieten van een 3 Gangen Herfstmenu
17 November, 18 November, 19 November, 20 November, 26 November en 27 November!!
Menu drie Gangen €. 27.50
Menu vier Gangen €. 34.50 ( incl coquille )
Herfstgroet uit de Keuken
**
Zalmforel | Basilikum | IJsmeergarnalen | Sambai-azijn | Arachide-olie
Tartaar van zalmforel en ijsmeergarnalen, Creme van Basilikum
Dressing van Sambai-azijn en Arachide-olie
**
Coquilles | Bloemkool | Hazelnoot | Peterselie**
Gebakken Schotse Coquilles op Bloemkool en gecarameliseerde Hazelnoten
Olie van Peterselie
**
Wildzwijn | Schorseneer | Stoofpeer
Drie keer wildzwijn met verschillende structuren van Schorseneren en
Stoofperen uit eigen tuin
of
Tarbot | Bieten | Lardo
In boter gebakken Tarbotfilet met verschillende bereidingen van Bieten
Schuim van Lardo en Bieslookolie
**
Tray Bake Brownie choc & salted caramel
Belgische chocolade brownie , bestrooid met stukjes chocolade brownie en oversaust met gezouten caramel