Reserveer
Direct >

Heerlijk Genieten van een 3 Gangen Herfstmenu
17 November, 18 November, 19 November, 20 November, 26 November en 27 November!!

Menu drie Gangen €. 27.50
Menu vier Gangen €. 34.50 ( incl coquille )

Herfstgroet uit de Keuken
**
Zalmforel | Basilikum | IJsmeergarnalen | Sambai-azijn | Arachide-olie
Tartaar van zalmforel en ijsmeergarnalen, Creme van Basilikum
Dressing van Sambai-azijn en Arachide-olie

**
Coquilles | Bloemkool | Hazelnoot | Peterselie**
Gebakken Schotse Coquilles op Bloemkool en gecarameliseerde Hazelnoten
Olie van Peterselie
**
Wildzwijn | Schorseneer | Stoofpeer
Drie keer wildzwijn met verschillende structuren van Schorseneren en
Stoofperen uit eigen tuin
of
Tarbot | Bieten | Lardo
In boter gebakken Tarbotfilet met verschillende bereidingen van Bieten
Schuim van Lardo en Bieslookolie
**
Tray Bake Brownie choc & salted caramel
Belgische chocolade brownie , bestrooid met stukjes chocolade brownie en oversaust met gezouten caramel

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021