Limburgs GOUD / Limburgse ASPERGES

Dat de asperge een bijzonder streekproduct is, blijkt wel uit de vele bijnamen die deze groente kent: Koningin der Groente, het Witte Goud, Parel van het Land en Points d’amour!
Wie aan asperges denkt, denkt aan Limburg. Want in dit schitterende, glooiende landschap kunt u elk voorjaar zien hoe ze geoogst worden en vervolgens proeven in Heerlijke gerechten. Het aspergeseizoen in Nederland duurt ongeveer twee maanden. De eerste asperges steken in de vroege lente de kop op. Traditioneel worden de asperges geoogst vanaf de tweede donderdag van april tot 24 juni.

Kom naar Stevensweert! Proef een 5 Gangen Asperges Menu . Zij creeëren Asperges in Klassieke en moderne vorm! In Marcus zijn keuken wordt gewerkt met producten die iedere dag vers aangevoerd worden. De menukaart wordt iedere week gewijzigd, omdat er wordt ingespeeld op seizoensgebonden producten. Chef-kok Marcus Schmidt staat aan het roer van de keuken, samen met zijn eigenwijze, gepassioneerde keukenteam bereidt hij de meest verse en creatieve gerechten. Je kan hier niet alleen HEERLIJKe gerechten eten, je drinkt hier ook nog eens verrukkelijke wijnen.
Dat je hier HEERLIJK kunt dineren is niet onopgemerkt gebleven, al 11 jaar lang zijn zij in bezit van een BiB Gourmand van Michelin. Herberg Stadt Stevenswaert heeft het langst de Bib Gourmand van Limburg. Een echte aanrader dus !!

Beleef deze sensatie voor jezelf en reserveer snel een puur 5-gangendiner met culinaire creaties voor slechts € 34,95 per persoon!
• Te reserveren t/m 21.Juni 2019
• Te gebruiken op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 18.00 uur

Gerelateerde berichten


Plateau Frits de Mer –

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT Geniet van onze oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven […]

30.07.2019

Gin Tonic Tasting

Lieve Gin vrienden, Gin is op het moment zeer populair, vooral als de zon schijnt. Het is een heerlijke dorstlesser met tonic, bitter lemon of ginger ale. Gin, “de jeneverbessensnaps” heeft een ware smaakrevolutie beleeft, zegt de maker van Hendrick’s Lesley Gracie. Gin Tasting in Stevensweert! Op vrijdag 30 augustus en zondag 1 september serveren […]

30.07.2019

Gefermenteerde groenten

Gefermenteerde groenten zijn weer helemaal terug! En dat is niet gek, want door fermentatie blijven textuur, kleur en vooral smaak behouden. Gefermenteerde groenten zijn beter verteerbaar en dragen bij aan een gezonde darmflora. Ze zitten boordevol vitaminen! Wat is fermenteren precies? Fermenteren is eigenlijk toveren met eten! Je zet natuurlijke bacteriën in om voedsel te […]

25.07.2019