Reserveer
Direct >

Gin Tonic Menu €. 65.-
**
Cerviche van kabeljauw
In koffie gemarineerde wildzwijnfilet

Zalmforel | Kokkels | Black Quinoa | Basilikum | Bieten Zalmforel en Kokkels op Black Quinoa, Creme van Basilikum en gemarineerde Bieten
**
Wilde Gamba’s | Komkommer | Yuzu | Caviar
Wilde Gamba’s in een krokant jasje van aardappels, Komkommer met een Dressing van Yuzu en Caviar
**
Cervina Hertenfilet | Peer van Wilderman | Schorseneer
Hertenfilet met verschillende Structuren van Schorseneren en een gepocheerde Peer in Kaneelfond
**

“Hangop” van Limburgse yoghurt
Limoenijs | “Grütze” van citrusfruit | Pesto van dille

bijpassende Gins en Tonics

Summer Forest dry – rabarbersap
Is een Belgische gin uit de buurt van Antwerpen. Een pure gin gecombineerd met ingrediënten zoals rabarber, bergamotbloesem en bloedsinaasappel

Monkey 47 – Syndrome Indian tonic
Een complexe gin uit “Schwarzwald”. Voor botteling heeft deze gin 100 dgn gerijpt in aardewerk vaten. De gin heeft een kruidig boeket met een klein vleugje citrus

Wilderer Gin – Fever tree Indian tonic
Deze maker uit Paarl ( zuid Afrika ) zijn gestart in 1995. Ze distilleren de gin op zuid Afrikaanse fijnbos kruiden en sinaasappel

Bulldog Gin – Fever tree cinnamon
Deze krachtige gin gemaakt in Engeland heeft een boeket van kaneel, zoethout en koriander

Damrak – Naturfrisk bitter lemon
Amsterdamse gin gemaakt door Bols heeft zachte tinten van citrus. Deze gin wordt 5 x gedistilleerd

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021