Reserveer
Direct >

Gin Tonic Menu €. 65.-
**
Cerviche van kabeljauw
In koffie gemarineerde wildzwijnfilet

Zalmforel | Kokkels | Black Quinoa | Basilikum | Bieten Zalmforel en Kokkels op Black Quinoa, Creme van Basilikum en gemarineerde Bieten
**
Wilde Gamba’s | Komkommer | Yuzu | Caviar
Wilde Gamba’s in een krokant jasje van aardappels, Komkommer met een Dressing van Yuzu en Caviar
**
Cervina Hertenfilet | Peer van Wilderman | Schorseneer
Hertenfilet met verschillende Structuren van Schorseneren en een gepocheerde Peer in Kaneelfond
**

“Hangop” van Limburgse yoghurt
Limoenijs | “Grütze” van citrusfruit | Pesto van dille

bijpassende Gins en Tonics

Summer Forest dry – rabarbersap
Is een Belgische gin uit de buurt van Antwerpen. Een pure gin gecombineerd met ingrediënten zoals rabarber, bergamotbloesem en bloedsinaasappel

Monkey 47 – Syndrome Indian tonic
Een complexe gin uit “Schwarzwald”. Voor botteling heeft deze gin 100 dgn gerijpt in aardewerk vaten. De gin heeft een kruidig boeket met een klein vleugje citrus

Wilderer Gin – Fever tree Indian tonic
Deze maker uit Paarl ( zuid Afrika ) zijn gestart in 1995. Ze distilleren de gin op zuid Afrikaanse fijnbos kruiden en sinaasappel

Bulldog Gin – Fever tree cinnamon
Deze krachtige gin gemaakt in Engeland heeft een boeket van kaneel, zoethout en koriander

Damrak – Naturfrisk bitter lemon
Amsterdamse gin gemaakt door Bols heeft zachte tinten van citrus. Deze gin wordt 5 x gedistilleerd

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021