Reserveer
Direct >

Dat de Truffel een winterproduct zou zijn, is een misvatting: de delicatessen is een echt seizoensproduct. De wintertruffel is wel het bekendst.
De Zomertruffel mag in de periode van 1 mei tot en met eind Augustus gezocht worden.
Bib Gourmand / Meesterkok Marcus Schmidt laat u vier mooie gerechten proeven met Zomertruffel.
dit Menu is geldig van woensdag 13.Juli t/m woensdag 10. augustus

€.55 .- per person
Toveren met Zomertruffel
Amuse gueulle
Spek / Kwartelei / zwartbrood / Truffel
**
Zalmcarpaccio
Ruccula / Limoen / Zomertruffel
**
Wilde Spinazie uit eigen Tuin
Gepocheerde Hoeve ei / Fleur de Sel / geschaafde Truffel
**
RibEye van de Green Egg
Huisgemaakte Tagliatelle / Parmezaan / gedroogde Tomaten / Truffel en Truffelhollandaisse
**
Camembert gevuld met Truffel en Truffelhoning
Compot van Peren
Of
Verrassing van Onze Patissier

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021