Reserveer
Direct >
Fruits de mer bij Herberg Stevensweert

Zet in de agenda: 3 september fruits de mer bij Herberg Stevensweert!

Fruits de mer

Fruits de mer oftewel zeevruchten. Een mooie naam voor al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Tenminste, als je ervan houdt natuurlijk. Het is alleen al een genot om te kijken naar deze etagère vol met garnalen, oesters, vongole, gamba’s, coquilles, langoustine, scheermessen en en en. Mooie producten op ijs. Niet alleen mooi qua smaak maar zeker ook qua kleur. Een lust voor het oog. Maar uiteindelijk is het wel de bedoeling dat het wordt opgegeten. Mmm!

Slag om Stevensweert

Een andere datum die zeker niet mag ontbreken in jullie agenda is het weekend van 16 en 17 september. Dan gaat de langverwachte Slag om Stevensweert van start. Er is van alles te zien en te beleven. Houdt vooral social media in de gaten of kijk op de site van Slag om Stevensweert.

Marcus en Pascalle serveren geheel in stijl een mossellunch dit weekend. Let wel, alleen op reservatie. Laten we hopen dat het goed weer wordt zodat alles massaal bewonderd en genuttigd kan worden.

En verder

En verder hebben jullie kunnen zien op social media dat Marcus weer vol nieuwe plannen zit. Hij wil nog niet teveel loslaten hierover maar laat zo af en toe een glimp zien. Wat vinden jullie van zijn nieuwe omslagfoto bijvoorbeeld?

Herberg Stevensweert nieuwe stijl

Zet ook alvast in de agenda: 7 en 8 oktober. Dan staat het truffel-weekend gepland met tal van klassieke recepten.

Menu’s

Wat menu’s betreft is Marcus van alle markten thuis. Hij maakt de heerlijkste gerechten met zowel vis als vlees. En aan de vegetarische gast heeft hij ook gedacht met een geheel eigen menu. Dus gecombineerde gezelschappen zijn geen probleem mits van tevoren wordt aangegeven of men gebruik wenst te maken van het vegetarisch menu. Gewoon gemakkelijker qua voorbereidingen.

Genoeg om naar uit te kijken, nietwaar?

Zien we jullie een dezer dagen?

Tot dan!

Gerelateerde berichten


De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022