Reserveer
Direct >

PLATEAU DE FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT
Genießen Sie mit uns Hardy Austern , Jakobsmuscheln , Langoustinen, Taschenkrebs, Bulots und Bigorneaux, Nordseekrabben, Muscheln und Crevettes Bouquets Oktopus …….
Meeresfrüchte-Platten sind in der Bretagne sehr beliebt und werden dort zahlreich und in jeder Jahreszeit angeboten. Im Bretagne-Urlaub auf dem Markt sind diese oder auch noch andere Meeresfrüchte wiederzufinden.
Von Freitag den18.August bis Sonntag den 27. August, serviert und kreiert die Küchencrew um Marcus Schmidt Meeresfrüchteplatten für Sie..

Als Begleitung für diese Meeresfrüchte können Sie eine Flasche “Picpoul de pinet”, der chablis von Süd – Frankreich bei Gastfrau Pascalle bestellen.

Unser Menü €.50.-

Portion Hardy Austern, Irische Austern
Schalottendressing | Gin Tonic Eis | Zitrone | Pfeffer
**
Meeresfrüchte Platte
Jakobsmuscheln | Muscheln verschiedene Sorten |Crevettes | Langustinen
Krebse | Tunfisch | Gambas | Scampi | Oktopus
verschiedene Saucen
**
Kaffee | Espresso | Tee

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021