
Foodpairing met Speciaalbieren bij Herberg Stadt Stevenswaert op vrijdag 9 oktober. Zoals jullie van ons gewend zijn, willen wij jullie weer graag verrassen met culinaire gerechten.
Daar waar Pascalle altijd haar best doet om de mooiste wijnen te selecteren bij de gerechten van Marcus, hebben we nu de samenwerking met Duvel Moortgat Brouwerij opgezocht. De Commercieel Afgevaardigde Rachelle Hentzepeter heeft namens de brouwerij haar expertise met ons gedeeld en zijn we tot de mooiste combinaties van Speciaalbieren en gerechten gekomen.
Laat de zintuigen prikkelen…. Kijk, ruik, proef en luister naar de uitleg van deze unieke Foodpairing.
Geniet met volle teugen en het wordt een avond om nooit te vergeten!
Om 19.00 uur zijn jullie van harte welkom in ons restaurant en word je in de culinaire watten gelegd. Voor de gast die niet zo van bier houdt, heeft Pascalle nog wel een mooi glaasje wijn in haar kelder.
Menu all-in €. 70.- p.p.
Amuse Gueule
Oester met een wolk van Duvel Bier
Graved zalm met Avruga Caviar
Maatjes met een rode sjalotten confit
Duvel (Brouwerij Duvel Moortgat te Puurs) **
Tataki van zalm met gerookte sesam
Vinaigrette van komkommer en dille olie | Tagliatelle van komkommer | Mosterdzaad
IJwit, Brouwerij ’t IJ, te Amsterdam **
Gedoken Noorse coquilles
Passievrucht | Druiven | Couscous | Ras el Hanout
Maredsous Blond (Abdij Maredsous te Denée) **
Hertenrugfilet gebakken met jeneverbessen
Parmezaanbolletjes | Knolselderij
Chouffe Bok (Brouwerij D’achouffe te Houffalize) **
Tarte Tatin met Epoisses
Triple d’Anvers (Brouwerij De Koninck te Antwerpen) of
Triple Callebaut chocolade en kersen
Liefmans kriek Brut (Brouwerij Liefmans te Oudenaarde) **
Als afsluiter proosten we samen met een heerlijk glas Struis (Brouwerij ’t IJ te Amsterdam)