Reserveer
Direct >

Liebe Gäste,
im Rahmen der “DiningCity Restaurantwoche” vom 26.September bis zum 7.Oktober können Liebhaber der guten Küche ein 3 Gang Gourmetmenü für EUR 28,50 buchen.Der Ausgangspunkt der Restaurantwoche ist:Geniessen für ein aussergewöhnliches Preisleistungsverhältnis!
Folgendes Menü haben wir uns bedacht für diese Woche!
3 Gänge €.28,50.- \4 Gänge €.37,50.-

Vorgericht

Hamachifilet ( Japanische Makrele) | süss saure Gurke | Ponzudressing | Mayonaise von Sojasauce | Crumble von Wasabinüssen
oder
In Apfelholz geräucherte Entenbrust | verschiedene Zubereitungen von der Birne | Calvados Juss
**
Zwischengericht**

In brauner Butter gebratene schottische Jakobsmuschel | Knollensellerie | getrocknete Kapern | Parmesankeks
**
Hauptgericht

Rosa gebratenens Rehnüsschen | Jus von schwarzen Pfeffer und Amarena Kirschen | Wirsinggemüse | Waldpilze | Pommes Dauphine
oder
Ijsselmeer Zanderfilet | lLimburger Senfsauce | rahmiges Sauerkraut | Krosser Livar Speck | Mousseline von Bintjes Kartoffeln

**
Käsevariation ( Mehrpreis €.7.50 )
Datteln | Trauben | Roggenbrot
oder
Dame Blanche 2.0

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021