Reserveer
Direct >

een bijzondere oester! op voorbestelling zal ik deze oesters serveren

De Eske Oyster is afkomstig uit de Donegal Bay in Ierland. De Donegal
baai bied een schitterende oester van uitstekende kwaliteit. De oester is
zilt in de mond met een zoete nasmaak. Ideaal als aperitief te serveren.

De Huitres Cocollos komen uit de wateren van Marennes Oleron. Deze traditioneel
geproduceerde oesters liggen in claires (bassins met zeewater) wat de smaak van
deze oester bepaald. De smaak van de oester word door velen getypeerd als
kenmerkende smaak van de Frans Atlantische kust, zilt met een kleine nootsmaak.
De Huitres Cocollos word zeer gewaardeerd als amuse.

Gerelateerde berichten


In the picture: Lars en Oscar Schmidt

In the picture: Lars en Oscar Schmidt

De geregelde bezoeker van Herberg Stevensweer kent hen wel, Lars en Oscar Schmidt . Waar de een meehelpt in de bediening en de ander in de keuken, vormen zij samen met hun ouders een (h)echt horeca gezin. Althans in de weekenden. In dit blog leren we de zoons van Pascalle en Marcus een beetje beter […]

22.10.2021
Kookles bij Herberg Stevensweert

Kookles bij Herberg Stevensweert

Vanaf januari 2022 kan de kookles bij Herberg Stevensweert weer geboekt worden. Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan! Eigen ervaring Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen […]

17.10.2021

Vegetarisches Weihnachtsmenü

Vereehrte Gäste, Uns ist nicht verborgen geblieben, dass stehts mehr Gäste nach unseren Vegetarischen Gerichten fragen. Seit September bieten wir ein Menü vegetarisch vegan an. Dieses kommt gut an bei unseren Gästen und darum beschlossen wir auch Ihnen so ein Menü zu Weihnachten anzubieten.   Vegatarisches Menü €.70.- Kleiner Starter Dinkelbiskuit * 7 Kräuter Spinat […]

12.10.2021