Reserveer
Direct >

Liebe Gäste,
uns ist es wieder die Ehre Sie zu einem spannenden Menü einzuladen.
Die holländische Seite Heerlijk.nl hat uns auserkoren zu den 500 besten restaurants in den Niederlanden. Darum geben wir am Mittwoch den 23.Oktober;Donnerstag den 24.Oktober, Samstag den 2.November sowie Sonntag den 3.November ein 3 Gang Menü für €.28.50.-!! weg. Reservieren Sie bitte zeitig!!

3 Gang Menü €.28.50.-
4 Gang Menü €.35.-

Ein Herbstgruss aus der Küche
**
Kurz mariniertes Hamachifilet( Gelbflossenmakrele)
Sorbet von Gurken | Sojasaucen Marshmellow | Bulgursalat
oder
Aberdeen Beef und Zeeland Austern
Carpaccio vom Aberdeen Beef
Auster aus Zeeland mit Kaviar von Zitrone und Pfeffer und geräuchtern Sushiessig

**
Ijsselmeer Zanderfilet kross gebraten
Grünkohl | Senfsauce mit Senf aus der Region

**
Sous vide gegarter Wildschweinrücken
Sauerkraut | Traubenkompott | Kartoffelmousseline
oder
Corvinafilet ( Barsch aus dem Mittelmeer)
Hummerrisotto | Schaum von Safran
**
Überraschung von unserem Patissier

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021