Reserveer
Direct >

Sinds vorig weekend heeft Herberg Stevensweert de deuren weer geopend. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Een heel groot dankjewel past dan ook. Aan het team maar zeker ook aan de gasten.

Culinaire opening

De plotselinge lock-down net voor de kerst heeft voor de nodige impact gezorgd. Al die reserveringen, al die voorbereidingen. Deels voor niks, deels op te vangen via de thuisboxen.

Het is de restauranthouders maar ook alle andere ondernemers die hiermee te maken hebben gehad, bijzonder moeilijk gemaakt. Niet gek dat de moed even in de schoenen zakt en dat menig traantje is weggepinkt. Je kunt gerust spreken van een psychische aanslag. Die je niet zomaar even weer te boven komt. Hoe positief je het ook wilt proberen te benaderen. Soms lukt dat gewoon even niet. 

En dan mag je net zo plotseling weer open. Super. Natuurlijk. Maar ook dat gaat niet zo gemakkelijk. Er moeten inkopen worden gedaan. Maar dat wil iedereen. Dus niet alles wat je wil is te verkrijgen. Daarbij vragen de voorbereidingen de nodige tijd. Én niet te vergeten: de voorgaande tijd zomaar even van je af schudden is ook niet zo gemakkelijk gedaan. Er blijft een stemmetje in het achterhoofd klinken dat zegt ‘En wat als we nu weer dicht moeten?’.

Dierbare gasten

Gedurende deze hele periode hebben Pascalle en Marcus veel steun ondervonden van hun gasten. Deze zijn van elke geboden vorm gebruik blijven maken om twee lieve restaurateurs een hart onder de riem te blijven steken. Door de aanschaf van de diner-checks helemaal in het begin, het bestellen van thuis-menus, thuisboxen, meteen weer te reserveren bij openingen maar vooral door hun kleine blijken van belangstelling en steuntjes in de rug. De kaarten, bloemen, woorden, appjes, berichtjes via social media. Het heeft Pascalle en Marcus zo’n goed gedaan! Dit willen ze via dit blog graag aan jullie laten weten. Ze zijn dankbaar en blij verrast met deze achterban. Op een later tijdstip, in hopelijk rustiger vaarwater, komen ze hier nog op terug.

Een heel groot dankjewel

Dus lieve gasten en allen die Herberg Stevensweert maar vooral Pascalle en Marcus een groot hart toedragen, deze kaart is voor jullie!

Dankjewel! Danke! Merci!

Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022