Reserveer
Direct >

Sinds vorig weekend heeft Herberg Stevensweert de deuren weer geopend. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Een heel groot dankjewel past dan ook. Aan het team maar zeker ook aan de gasten.

Culinaire opening

De plotselinge lock-down net voor de kerst heeft voor de nodige impact gezorgd. Al die reserveringen, al die voorbereidingen. Deels voor niks, deels op te vangen via de thuisboxen.

Het is de restauranthouders maar ook alle andere ondernemers die hiermee te maken hebben gehad, bijzonder moeilijk gemaakt. Niet gek dat de moed even in de schoenen zakt en dat menig traantje is weggepinkt. Je kunt gerust spreken van een psychische aanslag. Die je niet zomaar even weer te boven komt. Hoe positief je het ook wilt proberen te benaderen. Soms lukt dat gewoon even niet. 

En dan mag je net zo plotseling weer open. Super. Natuurlijk. Maar ook dat gaat niet zo gemakkelijk. Er moeten inkopen worden gedaan. Maar dat wil iedereen. Dus niet alles wat je wil is te verkrijgen. Daarbij vragen de voorbereidingen de nodige tijd. Én niet te vergeten: de voorgaande tijd zomaar even van je af schudden is ook niet zo gemakkelijk gedaan. Er blijft een stemmetje in het achterhoofd klinken dat zegt ‘En wat als we nu weer dicht moeten?’.

Dierbare gasten

Gedurende deze hele periode hebben Pascalle en Marcus veel steun ondervonden van hun gasten. Deze zijn van elke geboden vorm gebruik blijven maken om twee lieve restaurateurs een hart onder de riem te blijven steken. Door de aanschaf van de diner-checks helemaal in het begin, het bestellen van thuis-menus, thuisboxen, meteen weer te reserveren bij openingen maar vooral door hun kleine blijken van belangstelling en steuntjes in de rug. De kaarten, bloemen, woorden, appjes, berichtjes via social media. Het heeft Pascalle en Marcus zo’n goed gedaan! Dit willen ze via dit blog graag aan jullie laten weten. Ze zijn dankbaar en blij verrast met deze achterban. Op een later tijdstip, in hopelijk rustiger vaarwater, komen ze hier nog op terug.

Een heel groot dankjewel

Dus lieve gasten en allen die Herberg Stevensweert maar vooral Pascalle en Marcus een groot hart toedragen, deze kaart is voor jullie!

Dankjewel! Danke! Merci!

Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Gerelateerde berichten


Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022
Kaarsenfeest bij De Herberg

De gezelligste tijd van het jaar

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Maar voor De Herberg betekent dit ook de drukste tijd van het jaar… Drukke agenda’s Vanaf november volgen de activiteiten zich in een snel tempo op. Nu zullen jullie zeggen “Dat is toch pas in december?”, maar niets is minder waar. De voorbereidingen voor de […]

09.11.2022
Uitdaging of probleem?

Uitdaging of probleem?

De perikelen rondom het coronavirus zijn nog niet volledig uit beeld of de volgende crises staat alweer voor de deur. Elke ondernemer moet hier naar eigen inzicht mee omgaan. Wat betekent dit: een uitdaging of probleem? Pandemie Tijdens de pandemie heeft iedere ondernemer een eigen invulling moeten geven aan het voeren van zijn zaak teneinde […]

27.10.2022