De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag!

In november hebben wij van Michelin voor de 11de keer onze Bib Gourmand gekregen, waarmee we in Limburg HET restaurant zijn die het langste die erkenning heeft. Tevens hebben we dit jaar weer van Gault Millau de 13 punten mogen behouden met als extra erkenning “bijzondere Prijs-kwaliteitverhouding “.
Sinds 6 jaar werkt onze zoon Lars op zaterdagavond in de bediening, maar vanaf nu sluit onze jongste zoon Oscar zich in de keuken aan. Wij danken ons jonge team voor hun ondersteuning. Zoals gewend van ons nodigen wij u vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend diner te genieten. Als aperitief serveren wij een glas champagne om op het nieuwe jaar te toosten. Daarna bereidt Marcus en team een 3 of 4 gangen diner met eventueel passende wijnen uit de kelder van Pascalle

3 Gangen incl een glas Champagne €. 35.-
4 Gangen incl een glas Champagne €. 42.-

Hamachifilet met komkommer en venkel
**
Tartaar van zalmfilet
Misomayonaise | cress | zalmforelkaviar
of
Terrine van Rubia Gellega Rund en eendenlever
Salade van spruiten | frambozenazijn
**
Schotse Langoustines (bij 4 Gangen)
Creme van worteltjes en gerookte paprika
**
Noordzee Heilbotfilet
Romige spinazie | gerookte hollandaise
of
Hazenrugfilet met een Callebaut chocoladesauce
Knolselderij met truffel
**
Pascalle haar kaaswagen
of
Nieuwjaarsdessert 2019

Gerelateerde berichten


Urlaubsbericht!!

Liebe Gäste, vom 1. April bis 19. April gehen wir in unseren wohlverdienten Urlaub.Da uns dieses Jahr unsere Reise weit in die Welt verschlägt ,bitten wir Sie, in diesem Zeitraum alle Anfragen bitte via Mail zu stellen. Wir versuchen so schnellst dann zu Antworten!

02.03.2019

Vakantiebericht!!

Lieve gasten. Vanaf 1 april t/m 19 april gaan wij op onze welverdiende vakantie. Onze reis gaat dit jaar ver weg en daarom vragen wij u gedurende deze tijd, uw vragen of reserveringen via mail te stellen. Wij proberen die zo snel mogelijk te beantwoorden!!!

02.03.2019

Ostern bei Pascalle und Marcus in Stevensweert

Zu Ostern werfen wir uns für Sie besonders Schick in Schale. Wenn Sie sich und Ihre Lieben an den beiden Osterfeiertagen von uns verwöhnen lassen möchten, überraschen Sie unsere Küchenchefs mit großen und kleinen Ostermenüs. Am Ostersamstag sind wir ab 18.00 Uhr geöffnet. Am Ostersonntag sowie am Ostermontag mittags(12.00Uhr bis 14.00) und abends( ab 18.00Uhr) […]

02.03.2019