Reserveer
Direct >
Restaurant Stadt Stevensweert

De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag!

In november hebben wij van Michelin voor de 11de keer onze Bib Gourmand gekregen, waarmee we in Limburg HET restaurant zijn die het langste die erkenning heeft. Tevens hebben we dit jaar weer van Gault Millau de 13 punten mogen behouden met als extra erkenning “bijzondere Prijs-kwaliteitverhouding “.
Sinds 6 jaar werkt onze zoon Lars op zaterdagavond in de bediening, maar vanaf nu sluit onze jongste zoon Oscar zich in de keuken aan. Wij danken ons jonge team voor hun ondersteuning. Zoals gewend van ons nodigen wij u vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend diner te genieten. Als aperitief serveren wij een glas champagne om op het nieuwe jaar te toosten. Daarna bereidt Marcus en team een 3 of 4 gangen diner met eventueel passende wijnen uit de kelder van Pascalle

3 Gangen incl een glas Champagne €. 35.-
4 Gangen incl een glas Champagne €. 42.-

Hamachifilet met komkommer en venkel
**
Tartaar van zalmfilet
Misomayonaise | cress | zalmforelkaviar
of
Terrine van Rubia Gellega Rund en eendenlever
Salade van spruiten | frambozenazijn
**
Schotse Langoustines (bij 4 Gangen)
Creme van worteltjes en gerookte paprika
**
Noordzee Heilbotfilet
Romige spinazie | gerookte hollandaise
of
Hazenrugfilet met een Callebaut chocoladesauce
Knolselderij met truffel
**
Pascalle haar kaaswagen
of
Nieuwjaarsdessert 2019

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021