De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag!

In november hebben wij van Michelin voor de 11de keer onze Bib Gourmand gekregen, waarmee we in Limburg HET restaurant zijn die het langste die erkenning heeft. Tevens hebben we dit jaar weer van Gault Millau de 13 punten mogen behouden met als extra erkenning “bijzondere Prijs-kwaliteitverhouding “.
Sinds 6 jaar werkt onze zoon Lars op zaterdagavond in de bediening, maar vanaf nu sluit onze jongste zoon Oscar zich in de keuken aan. Wij danken ons jonge team voor hun ondersteuning. Zoals gewend van ons nodigen wij u vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend diner te genieten. Als aperitief serveren wij een glas champagne om op het nieuwe jaar te toosten. Daarna bereidt Marcus en team een 3 of 4 gangen diner met eventueel passende wijnen uit de kelder van Pascalle

3 Gangen incl een glas Champagne €. 35.-
4 Gangen incl een glas Champagne €. 42.-

Hamachifilet met komkommer en venkel
**
Tartaar van zalmfilet
Misomayonaise | cress | zalmforelkaviar
of
Terrine van Rubia Gellega Rund en eendenlever
Salade van spruiten | frambozenazijn
**
Schotse Langoustines (bij 4 Gangen)
Creme van worteltjes en gerookte paprika
**
Noordzee Heilbotfilet
Romige spinazie | gerookte hollandaise
of
Hazenrugfilet met een Callebaut chocoladesauce
Knolselderij met truffel
**
Pascalle haar kaaswagen
of
Nieuwjaarsdessert 2019

Gerelateerde berichten


Vanaf October starten wij ons Wildmenu

Geniet in de prachtige monumentale Herberg van een ‘wild-amuse’ menu van vijf gangen voor slechts € 38,95 per persoon! Het wildseizoen is geopend! Zodra het kouder wordt, krijgen we weer zin in hartverwarmende stoofschotels en gerechten met sterke smaken. De grote jacht, waarmee herten, hazen en fazanten worden bedoeld, begint op 15 oktober. Verder is […]

13.09.2019

All Inn Menu

Gedurende de maand september Culinair genieten tijdens een ALL-IN 5-gangenmenu voor slechts € 74.50 per persoon! Het keukenteam van de herberg onder leiding van Chef-kok Marcus Schmidt laat zich inspireren door de internationale moderne invloeden en daarbij behorende streekproducten.. Laat je verrassen door het ruime assortiment van verrukkelijke culinaire gerechten. Op deze avond verrast Gastvrouw […]

13.09.2019

Koken met Marcus

Lieve kookvrienden, De zomer is weer voorbij en we maken weer een planning voor onze kookclubs. Koken met een vaste groep vrienden of alleen in een samengestelde groep. Alles is mogelijk. Kookclub “Himmel en Eed “ heeft op bepaalde data nog ruimte voor nieuwe hobbykoks. 1 keer in de maand gezellig kokkerelen, een uitgesproken kans […]

12.09.2019