De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag!

In november hebben wij van Michelin voor de 12de keer onze Bib Gourmand gekregen, waarmee we in Limburg HET restaurant zijn die het langste die erkenning heeft. Tevens hebben we dit jaar weer van Gault Millau de 13 punten mogen behouden met als extra erkenning “bijzondere Prijs-kwaliteitverhouding “.
Sinds 7 jaar werkt onze zoon Lars op zaterdagavond in de bediening, maar vanaf vorig jaar sluit onze zoon Oscar zich in de keuken aan. Een echt familie-bedrijf en dat al sinds 24 jaar!!! Wij danken ons jonge team voor hun ondersteuning. Zoals gewend van ons nodigen wij u op 1 januari vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend nieuwjaarsdiner te genieten. Als aperitief serveren wij een glas champagne om op het nieuwe jaar te toosten. Daarna bereidt Marcus en team een 3 of 4 gangen diner met eventueel passende wijnen uit de kelder van Pascalle

3 gangen menu incl glas champagne €. 35.-
4 gangen menu incl glas champagne €. 40.-

een nieuwjaarsgroet uit de keuken
**
Kingcrab
Avocado | Granaatappel | Misomayonaise
of
Carpaccio van gerookte ganzenborst
rode bieten uit eigen tuin | gedroogde chocolade
**
Steurfilet in boter gebakken
Avruga Kaviaar | aardappelmousseline | bieslookschuim
**
Hertenrugfilet gegaard op 60 graden
Knolselderij | flowerspruit | Rode wijnjus
of
Tarbotfilet in Olijfolie
gebakken Bimi | witte sesam
**
Kaasvariatie
Brood | stroop | Dadels
of
Nieuwjaarsdessert

Gerelateerde berichten


Valentijn in Stevensweert

Valentijnsmenu … Voor alle geliefden…..! 1 avond ; 2 geliefden ; 4 ogen die in kaarsenlicht hun liefde verklaren Begin: Vrijdag 14 Februari, zaterdag 15 Februari en zondag 16 februari vanaf 18.00 uur Marcus Schmidt heeft voor deze bijzondere dag / weekend een lekker menu samengesteld met producten die passen in dit seizoen. Menu 3 […]

08.01.2020

Rum Prüferei am Samstag den 1. Februar

Die Geschichte vom Rum Bald nach der Entdeckung Amerikas wurde auf den karibischen Inseln Zuckerrohr angebaut. Auf den Plantagen verrichteten Sklaven die Arbeit. Sie waren auch die Ersten, die anfingen Schnaps aus dem Zuckerrohr zu brennen. Auch die Piraten und Seefahrer fanden schnell Gefallen an der Wirkung dieses Zuckerrohrschnaps und brachten so den Rum auch […]

08.01.2020

Rum Proeverij op zaterdag 1 .Febrauri

De geschiedenis van Rum Direct na de ontdekking van Amerika werd op de Caribische eilanden suikerriet, melasse verbouwd. Op de plantages werken de slaven en die begonnen van suikerriet, rum te branden. Al snel hadden piraten en zeevaarders het wonderdrankje ontdekt en maakte hiermee geld. Rum, het nieuwe drankje van 2020 Dacht je alles te […]

08.01.2020