De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag!

In november hebben wij van Michelin voor de 12de keer onze Bib Gourmand gekregen, waarmee we in Limburg HET restaurant zijn die het langste die erkenning heeft. Tevens hebben we dit jaar weer van Gault Millau de 13 punten mogen behouden met als extra erkenning “bijzondere Prijs-kwaliteitverhouding “.
Sinds 7 jaar werkt onze zoon Lars op zaterdagavond in de bediening, maar vanaf vorig jaar sluit onze zoon Oscar zich in de keuken aan. Een echt familie-bedrijf en dat al sinds 24 jaar!!! Wij danken ons jonge team voor hun ondersteuning. Zoals gewend van ons nodigen wij u op 1 januari vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend nieuwjaarsdiner te genieten. Als aperitief serveren wij een glas champagne om op het nieuwe jaar te toosten. Daarna bereidt Marcus en team een 3 of 4 gangen diner met eventueel passende wijnen uit de kelder van Pascalle

3 gangen menu incl glas champagne €. 35.-
4 gangen menu incl glas champagne €. 40.-

een nieuwjaarsgroet uit de keuken
**
Kingcrab
Avocado | Granaatappel | Misomayonaise
of
Carpaccio van gerookte ganzenborst
rode bieten uit eigen tuin | gedroogde chocolade
**
Steurfilet in boter gebakken
Avruga Kaviaar | aardappelmousseline | bieslookschuim
**
Hertenrugfilet gegaard op 60 graden
Knolselderij | flowerspruit | Rode wijnjus
of
Tarbotfilet in Olijfolie
gebakken Bimi | witte sesam
**
Kaasvariatie
Brood | stroop | Dadels
of
Nieuwjaarsdessert

Gerelateerde berichten


Meeresfrüchte in August

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT Genießen Sie mit uns Austern, Jakobsmuscheln, Langustinen, Taschenkrebs, Bulots und Bigorneaux, Nordseekrabben Muscheln und Crevettes ……. Meeresfrüchte-Platten sind in der Bretagne sehr beliebt und werden dort zahlreich und in jeder Jahreszeit angeboten. Im Bretagne-Urlaub auf dem Markt sind diese oder auch noch andere Meeresfrüchte wiederzufinden. Von Freitag den 7.August […]

30.07.2020

Fruits de mer in Augustus

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT Geniet van onze oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven […]

30.07.2020

Van ALL-IN naar ‘los’ menu in September

Herberg Stadt Stevenswaert is weer uitgekozen om aan de HEERLIJK STAR EDITION mee te doen. De HEERLIJK Star-edition gaat weer van start van 4.september t/m 27.september 2020. Duizenden gasten genieten van een gastronomische ervaring. Ook wij van Herberg Stadt Stevenswaert serveren jullie een 5 gangen verwenmenu. Nu het nog donker en guur buiten is, is […]

28.07.2020