Reserveer
Direct >

De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag!

In november hebben wij van Michelin voor de 12de keer onze Bib Gourmand gekregen, waarmee we in Limburg HET restaurant zijn die het langste die erkenning heeft. Tevens hebben we dit jaar weer van Gault Millau de 13 punten mogen behouden met als extra erkenning “bijzondere Prijs-kwaliteitverhouding “.
Sinds 7 jaar werkt onze zoon Lars op zaterdagavond in de bediening, maar vanaf vorig jaar sluit onze zoon Oscar zich in de keuken aan. Een echt familie-bedrijf en dat al sinds 24 jaar!!! Wij danken ons jonge team voor hun ondersteuning. Zoals gewend van ons nodigen wij u op 1 januari vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend nieuwjaarsdiner te genieten. Als aperitief serveren wij een glas champagne om op het nieuwe jaar te toosten. Daarna bereidt Marcus en team een 3 of 4 gangen diner met eventueel passende wijnen uit de kelder van Pascalle

3 gangen menu incl glas champagne €. 35.-
4 gangen menu incl glas champagne €. 40.-

een nieuwjaarsgroet uit de keuken
**
Kingcrab
Avocado | Granaatappel | Misomayonaise
of
Carpaccio van gerookte ganzenborst
rode bieten uit eigen tuin | gedroogde chocolade
**
Steurfilet in boter gebakken
Avruga Kaviaar | aardappelmousseline | bieslookschuim
**
Hertenrugfilet gegaard op 60 graden
Knolselderij | flowerspruit | Rode wijnjus
of
Tarbotfilet in Olijfolie
gebakken Bimi | witte sesam
**
Kaasvariatie
Brood | stroop | Dadels
of
Nieuwjaarsdessert

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021