Reserveer
Direct >

De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag!

In november hebben wij van Michelin voor de 12de keer onze Bib Gourmand gekregen, waarmee we in Limburg HET restaurant zijn die het langste die erkenning heeft. Tevens hebben we dit jaar weer van Gault Millau de 13 punten mogen behouden met als extra erkenning “bijzondere Prijs-kwaliteitverhouding “.
Sinds 7 jaar werkt onze zoon Lars op zaterdagavond in de bediening, maar vanaf vorig jaar sluit onze zoon Oscar zich in de keuken aan. Een echt familie-bedrijf en dat al sinds 24 jaar!!! Wij danken ons jonge team voor hun ondersteuning. Zoals gewend van ons nodigen wij u op 1 januari vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend nieuwjaarsdiner te genieten. Als aperitief serveren wij een glas champagne om op het nieuwe jaar te toosten. Daarna bereidt Marcus en team een 3 of 4 gangen diner met eventueel passende wijnen uit de kelder van Pascalle

3 gangen menu incl glas champagne €. 35.-
4 gangen menu incl glas champagne €. 40.-

een nieuwjaarsgroet uit de keuken
**
Kingcrab
Avocado | Granaatappel | Misomayonaise
of
Carpaccio van gerookte ganzenborst
rode bieten uit eigen tuin | gedroogde chocolade
**
Steurfilet in boter gebakken
Avruga Kaviaar | aardappelmousseline | bieslookschuim
**
Hertenrugfilet gegaard op 60 graden
Knolselderij | flowerspruit | Rode wijnjus
of
Tarbotfilet in Olijfolie
gebakken Bimi | witte sesam
**
Kaasvariatie
Brood | stroop | Dadels
of
Nieuwjaarsdessert

Gerelateerde berichten


In the picture: Lars en Oscar Schmidt

In the picture: Lars en Oscar Schmidt

De geregelde bezoeker van Herberg Stevensweer kent hen wel, Lars en Oscar Schmidt . Waar de een meehelpt in de bediening en de ander in de keuken, vormen zij samen met hun ouders een (h)echt horeca gezin. Althans in de weekenden. In dit blog leren we de zoons van Pascalle en Marcus een beetje beter […]

22.10.2021
Kookles bij Herberg Stevensweert

Kookles bij Herberg Stevensweert

Vanaf januari 2022 kan de kookles bij Herberg Stevensweert weer geboekt worden. Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan! Eigen ervaring Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen […]

17.10.2021

Vegetarisches Weihnachtsmenü

Vereehrte Gäste, Uns ist nicht verborgen geblieben, dass stehts mehr Gäste nach unseren Vegetarischen Gerichten fragen. Seit September bieten wir ein Menü vegetarisch vegan an. Dieses kommt gut an bei unseren Gästen und darum beschlossen wir auch Ihnen so ein Menü zu Weihnachten anzubieten.   Vegatarisches Menü €.70.- Kleiner Starter Dinkelbiskuit * 7 Kräuter Spinat […]

12.10.2021