Reserveer
Direct >
Kaarsenfeest bij De Herberg

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Maar voor De Herberg betekent dit ook de drukste tijd van het jaar…

Drukke agenda’s

Vanaf november volgen de activiteiten zich in een snel tempo op. Nu zullen jullie zeggen “Dat is toch pas in december?”, maar niets is minder waar. De voorbereidingen voor de drukke kerstmaand zijn in november al in volle gang of zelfs, deels, al klaar. Want mensen willen graag tijdig reserveren voor Kerst maar dan willen ze ook al graag weten wat het kerstmenu inhoudt. Voor de restauranthouders betekent dit dat ze al vroeg hun menu’s paraat moeten hebben. En dat vergt het nodige denkwerk.

Denkwerk

“Hoe gaan we het dit jaar organiseren? Wat bieden de leveranciers waar we nu al gebruik van kunnen maken? Wat is de beste planning voor de voorbereidingen? Hoe zitten we met personeel?”, enzovoorts, enzovoorts. Hier komt nog eens bij dat de ‘gewone’ werkzaamheden doorlopen én dat in december meer te doen is dan alleen Kerst.

De gezelligste tijd van het jaar bij De Herberg

Uiteraard zorgen Pascalle en Marcus voor een lekker menu tijdens de dagen rondom Sinterklaas. Ze hebben plannen voor het kaarsenfeest op 16 december (hierover later meer), dit jaar kan ook oudejaarsavond en nieuwjaarsdag weer gevierd worden bij De Herberg. Tussendoor kan er natuurlijk altijd genoten worden van een heerlijk diner.

Kerstmenu

Ook dit jaar heeft Marcus een heerlijk kerstmenu bedacht. Natuurlijk is er een vegetarische variant. Dit maakt het wel zo leuk om samen met familie of vrienden uit eten te gaan. Want is het niet heerlijk om je te laten verwennen met allerlei lekkers zonder zelf in de keuken te hoeven staan? Zodat je écht alle aandacht aan elkaar kunt geven?

Reserveren

Mochten jullie willen reserveren voor het kerstdiner, bekijk hier dan de menu’s. Pascalle en Marcus zien jullie reservering graag tegemoet.

Kerstmenu      Weihnachtsmenü     Vegetarisch Kerstmenu     Vegetarisches Weihnachtsmenü

Tot ziens!

 

Gerelateerde berichten


Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023

Kerstwens

20.12.2022
Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022