
Culinaire opening Herberg Stevensweert
Lieve gasten,
Hoera, Hoera, Hoera…
Na 6 weken en de derde Lockdown mogen we weer open !!
Vanaf donderdag 27 januari starten we weer en mogen wij u ontvangen. Voorlopig tot 22.00 uur en met de nodige maatregelen.
Openingstijden
Van woensdag tot vrijdag heten wij u vanaf 17.30 uur welkom zodat u in alle rust van onze culinaire gerechten en wijnen kunt genieten.
Zaterdag en zondag verzorgen wij ook lunch. Wij verwelkomen u vanaf 12.00 uur. Vanaf 17.30 uur verzorgen wij onze avondgasten.
Lunchmenu
Als opening van het “Nieuwe Seizoen” heeft Marcus op zaterdag 29 en zondag 30 januari een culinair lunchmenu voor u samengesteld.
Reserveer a.u.b. tijdig daar wij maar beperkt plaats hebben.
Lunchmenu 3 Gangen € 35.-
Lunchmenu 4 Gangen € 42.50
Start
**
Drie kleine lekkernijen uit de keuken
inclusief een Glas Bubbels
**
Tonijn en sesam
Bloemkool | Wasabi | Mango| Kokos
of
Wildterrine met een kern van eendenlever
Mangoconfite | Chocolade
**
Sous Vide gegaarde wangen van het Gaastenlander varken
Knolselderij | Topinambur| Rode wijn jus
**
Hertenrugfilet rose gebakken
Spitskool | Puree van eekhoorntjesbrood | Uien
of
Winterkabeljauw SKREIJ
Kreeft | Passievrucht | Groene rijstvlokken
**
Kaaswagen met kaasjes van Affineur van Tricht uit Antwerpen
Dadels | Stroop | Roggebrood
of
Moelleux van Callebaut chocolade en pinda
Kumquats | Koffiesorbet