Culinair genieten tijdens een 3-gangenmenu voor slechts € 29,50 per persoon!

In Limburg, tussen Maaseik en Roermond, ligt het charmante dorpje Stevensweert. Aan de schitterende markt ligt een restaurant dat hoog staat aangeschreven bij de bourgondiërs uit de streek: Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Al meer dan twintig jaar leggen Pascalle en Marcus hun gasten hier in de watten met culinaire creaties tezamen met een warm en oprecht ontvangst.

Chef-kok Marcus Schmidt staat aan het roer van de keuken, samen met zijn eigenwijze, gepassioneerde keukenteam bereidt hij de meest verse en creatieve gerechten. In de keuken van chefkok Marcus wordt gewerkt met producten die iedere dag vers geleverd worden. De menukaart speelt in op seizoensgebonden producten en wordt iedere week gewijzigd, er worden met name groente uit de tuin gebruikt. In zijn keuken werkt Marcus bij voorkeur met biologische producten en met een knipoog naar de Japanse invloeden.

Je kunt hier niet alleen HEERLIJKe gerechten eten, drink daarnaast bij Stevswaert nog van verrukkelijke wijnen. Veelal afkomstig uit Duitsland. Dat je hier HEERLIJK kunt dineren is niet onopgemerkt gebleven, al 11 jaar lang is Stevensweart in bezit van een BiB Gourmand uitgereikt door Michelin.

Reserveer snel een fantastisch 3-gangenmenu met culinaire creaties voor slechts € 29,50 per persoon!

Te reserveren t/m 31 augustus 2019
Te gebruiken op woensdag, donderdag en zondag voor diner
Te gebruiken op zondag voor lunch

Gerelateerde berichten


Valentijn in Stevensweert

Valentijnsmenu … Voor alle geliefden…..! 1 avond ; 2 geliefden ; 4 ogen die in kaarsenlicht hun liefde verklaren Begin: Vrijdag 14 Februari, zaterdag 15 Februari en zondag 16 februari vanaf 18.00 uur Marcus Schmidt heeft voor deze bijzondere dag / weekend een lekker menu samengesteld met producten die passen in dit seizoen. Menu 3 […]

08.01.2020

Rum Prüferei am Samstag den 1. Februar

Die Geschichte vom Rum Bald nach der Entdeckung Amerikas wurde auf den karibischen Inseln Zuckerrohr angebaut. Auf den Plantagen verrichteten Sklaven die Arbeit. Sie waren auch die Ersten, die anfingen Schnaps aus dem Zuckerrohr zu brennen. Auch die Piraten und Seefahrer fanden schnell Gefallen an der Wirkung dieses Zuckerrohrschnaps und brachten so den Rum auch […]

08.01.2020

Rum Proeverij op zaterdag 1 .Febrauri

De geschiedenis van Rum Direct na de ontdekking van Amerika werd op de Caribische eilanden suikerriet, melasse verbouwd. Op de plantages werken de slaven en die begonnen van suikerriet, rum te branden. Al snel hadden piraten en zeevaarders het wonderdrankje ontdekt en maakte hiermee geld. Rum, het nieuwe drankje van 2020 Dacht je alles te […]

08.01.2020