Reserveer
Direct >

Hoi Marcus,
BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie
Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer volgen voor hun favoriete restaurants. Wie nog meer?

BookDinners werkt samen met diverse foodbloggers, maar ook met chef-koks of eigenaren van restaurants.. Op de website licht BookDinners de favoriete hotspots van deze zogenoemde smaakmakers uit, zodat consumenten de favoriete plekken van de chefs ook kunnen bezoeken.

Naast Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer zijn ook sterchefs Mike Vrijdag en Jozua Jaring te volgen. Net als Maik Kuijpers en Peter Gast.

Consumenten met een BookDinners profiel kunnen de chefs volgen en zijn persoonlijke restaurantgids inzien. Interessante restaurants slaan ze vervolgens gemakkelijk op in hun eigen lijstje(s).

De chefs die via Bookdinners te volgen zijn:
Naam Restaurant
Jonathan Zandbergen Hotel Merlet
Julius Jaspers
Bart van Berkel Petossi
Van Dam Van Dam restaurant (eigenaar)
Karl van Baggem OpBuuren
Bjorn Massop Villa Ruimzicht
Mike Vrijdag Strandlodge Winterswijk
Patrick Brugman In Den Doofpot
Jeffrey de Vries Kantien (eigenaar)
Raoul Meuwese Bridges Dining
Bas Nabbe LEV
Mathijs Jacobs Beejekurf
Jozua Jaring Ratatouille
Melchor Soto Fernandez The Harbour Club Oost
Barry van Wilgenburg The Harbour Club Rotterdam
Bob Staal Waterproef
Carlo Chantrel Restaurant de Zwaan
Thomas Voets Auberge Jean en Marie
Roland Peijnenburg Restaurant de Zwaan (eigenaar)
Emiel Bijpost Brasserie van Baerle
Freek Dekker Ayla
Onno Kokmeijer Ciel Bleu
Feder Kok Bistrobar Bankoh / Bistrobar Berlin
Marcus Schmidt Herberg Stadt Stevenswaerdt
Markus Heckermann Loaded
Donny van Norde Bar Indonesia
David Brüggemann Aandacht voor Eten / Gastrobar Aandacht
Rob Kapiteyn Bodon
Maik Kuijpers Carstens
Peter Gast Graphite
Danyel van den Bongard Danyel
Dennis Middeldorp Sense
Gerwin Sanders Twenty2
Janno Cornelissen & Theo Sigmond De Steenen Tafel
Prisicilla van der Voort Vinologe en Sommelier ASI
Vorige week heeft Misset Horeca het volgende artikel geplaatst over BookDinners en onze chef samenwerkingen. Zie het artikel hier:
https://www.missethoreca.nl/restaurant/nieuws/2019/07/bookdinners-steeds-meer-topchefs-te-volgen-voor-inspiratie-101323724

Leuk, zo deze extra exposure!

Gerelateerde berichten


Menukaart voor thuis

𝐀𝐬𝐩𝐞𝐫𝐠𝐞𝐰𝐞𝐤𝐞𝐧 Dit keer geen normaal Break-Out Box menu, nee, de komende weken staan volledig in het teken van de Asperges! Chef-kok Marcus Schmidt heeft een crimineel lekker menu bedacht rondom dit heerlijke streekproduct. Onze Asperges komt iedere dag vers van Goertz Asperges uit Montfort Liever een vier gangen dan drie? Dat kan! Je kunt gemakkelijk […]

11.05.2021

25 Jaar Menu | Hemelsvaartweekend

10 mei 1996 – 2021 HERBERG STADT STEVENSWAERT wordt vandaag 25 jaar!!!! Time flies, vandaag is Herberg Stadt Stevenswaert jarig. Dat willen we deze week met u vieren🍾. Op 10 mei 1996 opende Pascalle en Marcus Schmidt de deuren van hun kleine restaurant. Wat eerst een bruin cafe was, is nu uitgegroeid naar een restaurant […]

10.05.2021

Muttertag

Liebe Gäste, wir sind so gücklich mit der Öffnung unserer Aussen Gastronomie.Einige von Ihnen waren schon bei uns und die Freude war beiderseits gross. Nun steht Muttertag vor der Tür und ja der Wettergott spielt mit. Samstag sowie am Sonntag werden rund 23 Grad Sonnschein vorhergesagt. Wir haben für alle Mütter und natürlich Väter und […]

03.05.2021