Hoi Marcus,
BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie
Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer volgen voor hun favoriete restaurants. Wie nog meer?

BookDinners werkt samen met diverse foodbloggers, maar ook met chef-koks of eigenaren van restaurants.. Op de website licht BookDinners de favoriete hotspots van deze zogenoemde smaakmakers uit, zodat consumenten de favoriete plekken van de chefs ook kunnen bezoeken.

Naast Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer zijn ook sterchefs Mike Vrijdag en Jozua Jaring te volgen. Net als Maik Kuijpers en Peter Gast.

Consumenten met een BookDinners profiel kunnen de chefs volgen en zijn persoonlijke restaurantgids inzien. Interessante restaurants slaan ze vervolgens gemakkelijk op in hun eigen lijstje(s).

De chefs die via Bookdinners te volgen zijn:
Naam Restaurant
Jonathan Zandbergen Hotel Merlet
Julius Jaspers
Bart van Berkel Petossi
Van Dam Van Dam restaurant (eigenaar)
Karl van Baggem OpBuuren
Bjorn Massop Villa Ruimzicht
Mike Vrijdag Strandlodge Winterswijk
Patrick Brugman In Den Doofpot
Jeffrey de Vries Kantien (eigenaar)
Raoul Meuwese Bridges Dining
Bas Nabbe LEV
Mathijs Jacobs Beejekurf
Jozua Jaring Ratatouille
Melchor Soto Fernandez The Harbour Club Oost
Barry van Wilgenburg The Harbour Club Rotterdam
Bob Staal Waterproef
Carlo Chantrel Restaurant de Zwaan
Thomas Voets Auberge Jean en Marie
Roland Peijnenburg Restaurant de Zwaan (eigenaar)
Emiel Bijpost Brasserie van Baerle
Freek Dekker Ayla
Onno Kokmeijer Ciel Bleu
Feder Kok Bistrobar Bankoh / Bistrobar Berlin
Marcus Schmidt Herberg Stadt Stevenswaerdt
Markus Heckermann Loaded
Donny van Norde Bar Indonesia
David Brüggemann Aandacht voor Eten / Gastrobar Aandacht
Rob Kapiteyn Bodon
Maik Kuijpers Carstens
Peter Gast Graphite
Danyel van den Bongard Danyel
Dennis Middeldorp Sense
Gerwin Sanders Twenty2
Janno Cornelissen & Theo Sigmond De Steenen Tafel
Prisicilla van der Voort Vinologe en Sommelier ASI
Vorige week heeft Misset Horeca het volgende artikel geplaatst over BookDinners en onze chef samenwerkingen. Zie het artikel hier:
https://www.missethoreca.nl/restaurant/nieuws/2019/07/bookdinners-steeds-meer-topchefs-te-volgen-voor-inspiratie-101323724

Leuk, zo deze extra exposure!

Gerelateerde berichten


Vanaf October starten wij ons Wildmenu

Geniet in de prachtige monumentale Herberg van een ‘wild-amuse’ menu van vijf gangen voor slechts € 38,95 per persoon! Het wildseizoen is geopend! Zodra het kouder wordt, krijgen we weer zin in hartverwarmende stoofschotels en gerechten met sterke smaken. De grote jacht, waarmee herten, hazen en fazanten worden bedoeld, begint op 15 oktober. Verder is […]

13.09.2019

All Inn Menu

Gedurende de maand september Culinair genieten tijdens een ALL-IN 5-gangenmenu voor slechts € 74.50 per persoon! Het keukenteam van de herberg onder leiding van Chef-kok Marcus Schmidt laat zich inspireren door de internationale moderne invloeden en daarbij behorende streekproducten.. Laat je verrassen door het ruime assortiment van verrukkelijke culinaire gerechten. Op deze avond verrast Gastvrouw […]

13.09.2019

Koken met Marcus

Lieve kookvrienden, De zomer is weer voorbij en we maken weer een planning voor onze kookclubs. Koken met een vaste groep vrienden of alleen in een samengestelde groep. Alles is mogelijk. Kookclub “Himmel en Eed “ heeft op bepaalde data nog ruimte voor nieuwe hobbykoks. 1 keer in de maand gezellig kokkerelen, een uitgesproken kans […]

12.09.2019