Reserveer
Direct >

Hoi Marcus,
BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie
Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer volgen voor hun favoriete restaurants. Wie nog meer?

BookDinners werkt samen met diverse foodbloggers, maar ook met chef-koks of eigenaren van restaurants.. Op de website licht BookDinners de favoriete hotspots van deze zogenoemde smaakmakers uit, zodat consumenten de favoriete plekken van de chefs ook kunnen bezoeken.

Naast Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer zijn ook sterchefs Mike Vrijdag en Jozua Jaring te volgen. Net als Maik Kuijpers en Peter Gast.

Consumenten met een BookDinners profiel kunnen de chefs volgen en zijn persoonlijke restaurantgids inzien. Interessante restaurants slaan ze vervolgens gemakkelijk op in hun eigen lijstje(s).

De chefs die via Bookdinners te volgen zijn:
Naam Restaurant
Jonathan Zandbergen Hotel Merlet
Julius Jaspers
Bart van Berkel Petossi
Van Dam Van Dam restaurant (eigenaar)
Karl van Baggem OpBuuren
Bjorn Massop Villa Ruimzicht
Mike Vrijdag Strandlodge Winterswijk
Patrick Brugman In Den Doofpot
Jeffrey de Vries Kantien (eigenaar)
Raoul Meuwese Bridges Dining
Bas Nabbe LEV
Mathijs Jacobs Beejekurf
Jozua Jaring Ratatouille
Melchor Soto Fernandez The Harbour Club Oost
Barry van Wilgenburg The Harbour Club Rotterdam
Bob Staal Waterproef
Carlo Chantrel Restaurant de Zwaan
Thomas Voets Auberge Jean en Marie
Roland Peijnenburg Restaurant de Zwaan (eigenaar)
Emiel Bijpost Brasserie van Baerle
Freek Dekker Ayla
Onno Kokmeijer Ciel Bleu
Feder Kok Bistrobar Bankoh / Bistrobar Berlin
Marcus Schmidt Herberg Stadt Stevenswaerdt
Markus Heckermann Loaded
Donny van Norde Bar Indonesia
David Brüggemann Aandacht voor Eten / Gastrobar Aandacht
Rob Kapiteyn Bodon
Maik Kuijpers Carstens
Peter Gast Graphite
Danyel van den Bongard Danyel
Dennis Middeldorp Sense
Gerwin Sanders Twenty2
Janno Cornelissen & Theo Sigmond De Steenen Tafel
Prisicilla van der Voort Vinologe en Sommelier ASI
Vorige week heeft Misset Horeca het volgende artikel geplaatst over BookDinners en onze chef samenwerkingen. Zie het artikel hier:
https://www.missethoreca.nl/restaurant/nieuws/2019/07/bookdinners-steeds-meer-topchefs-te-volgen-voor-inspiratie-101323724

Leuk, zo deze extra exposure!

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert

Stap voor stap hebben Pascalle en Marcus dit jaar aanpassingen doorgevoerd die passen bij hun nieuwe stijl. Hierbij past ook een nieuwe naam. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is voortaan Herberg Stevensweert… Nieuwe stijl Zoals de gasten inmiddels hebben gemerkt is er stapsgewijs gedurende het jaar steeds iets aangepast bij Herberg Stevensweert. Het interieur is geschilderd. […]

21.09.2023

Trüffelwochenende im Oktober

Too Much is not enough Samstag & Sonntag , 7 Oktober (Dinner ) 8.Oktober(Lunch& Dinner)  Viele Mythen ranken sich um den teuersten Speisepilz der Welt – die Trüffel.  Die Suche nach dem schwarzen Gold gleicht einer Schatzsuche. Trüffelsucher geben ihre Fundorte niemals preis, denn gute Trüffel sind eine Seltenheit und werden nicht umsonst als die […]

18.09.2023

Truffels in Oktober

  Too Much is not Enough Zaterdag 7 oktober van 18.00 uur en zondag 8 oktober Lunch ( arriveren tussen 12.00 en 14.00 uur ) en diner vanaf 18.00 uur Vele Mythes worden er verteld over de truffel. Het zoeken naar het zwarte goud is net als het zoeken naar een Schat. De truffelzoeker geven […]

18.09.2023