Reserveer
Direct >

Chef Blog

NieuwJaarsdag 1. Januari 2016

1996 – 2016 ! 20 Jaar ! 2 decennia ! De traditie roept weer Familie & Friends op nieuwjaarsdag! Na een kleine schoonheidsslaap starten wij het nieuwe jaar met een jubileum “20 jaar Herberg Stadt Stevensweert” Zoals gewend van ons nodigen wij u vanaf 17.00 uur uit om met familie en vrienden van een passend […]

Lees meer..

19.12.2015

KOOKWORKSHOP PROJECTGROEPEN ! Kinderen vertellen hun beleving in mijn keuken

De projectgroepen waren te gast bij chefkok Marcus Schmidt van restaurant Herberg Stadt Stevensweert voor een superinteressante workshop “Kooktechnieken”. https://www.herberg-stevensweert.nl We gaan wat vertellen over het uitstapje koken: Hoi wij zijn het projectgroepje Wij zijn op  ma. 14 dec 2015 naar stadt herberg stevensweert geweest voor een kookworkshop . We hebben daar vanalles gedaan. Het ging over […]

Lees meer..

16.12.2015

Snacks and Bites met oud en nieuw!

Snacks and Bites met oud en nieuw ! Bites and Snacks zijn helemaal in….kleine een hapsgerechtjes op een lepel of in een klein bakje geserveerd. Wij bieden u iets bijzonders voor silvester – avond. 8 Bites and Snacks per persoon voor €. 14.50 en bij iedere bestelling krijgt een fles ” Bubbels” gratis Alle Bites […]

Lees meer..

10.12.2015

Mooie Beoordeling en Uitgelicht in de nieuwe Gault Millau 2016!!

Wat een geweldig cadeau heb ik mogen ontvangen! en wat een eer is dit voor ons, Pascalle en Marcus Schmidt​ en voor ons team in het kleine Restaurant hier in Stevensweert!!! een hele mooie beoordeling in de Gault Millau 2016 en nog eens UITGELICHT in de Gids……..Dankjewel

Lees meer..

06.12.2015

Ons Kerstdessert op Video !!

  Ooit al eens gezien hoe een chef zijn desserts bereidt? Je kunt het nu zien in de video die ik voor jullie gemaakt heb! het Dessert bestaat uit warme en koude componenten zoals: Frambozen warm kieselsteen van chocolade / passievrucht / yoghurt /amandel / cornflakes / crispy zand van witte en pure chocolade bloedsinaasapplsorbet […]

Lees meer..

03.12.2015

Nieuw op de Herberg Kaart. Hamachi Filet! top Kwaliteit en super lekker

De gele vinvis, die hamachi wordt genoemd, is afkomstig uit de familie van de makreel en is met name tijdens het winterseizoen een populaire vissoort in Japan. Hamachi wordt rauw gebruikt in sushi, maar is gegrild of gebakken ook erg smakelijk. Voor hamachi geldt: hoe hoger het vetgehalte van de vis, hoe beter de smaak. […]

Lees meer..

30.11.2015

Moleculair koken met kinderen van Basisschool De Maasparel

Moleculair koken met de kinderen van Basisschool De Maasparel   Op maandag 14.december koken wij weer samen met de “Kids” van onze Basisschool hier in Stevensweert. Het Thema : Moleculaire keuken!! We geven niet alleen onze eigen kookworkshop , Kinderworkshop voor Kindervakantiewerk, maar ook al de 5de keer koken voor de leerlingen vanaf Group 4! Wat is […]

Lees meer..

27.11.2015

Leuke actie tot 3. Januari 2016!

Geniet van dit culinaire 4 gangen menu in Stevensweert, een écht eiland in de Maas, voor slechts € 34,95. In Limburg, tussen Maaseik en Roermond, ligt het charmante dorpje Stevensweert. Aan de schitterende markt ligt een restaurant dat hoog staat aangeschreven bij de bourgondiërs uit de streek: Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Sinds 1996 leggen Gastvrouw […]

Lees meer..

23.11.2015

Eske Oyster & Huitres Cocollos met dank aan Fish XL

een bijzondere oester! op voorbestelling zal ik deze oesters serveren De Eske Oyster is afkomstig uit de Donegal Bay in Ierland. De Donegal baai bied een schitterende oester van uitstekende kwaliteit. De oester is zilt in de mond met een zoete nasmaak. Ideaal als aperitief te serveren. De Huitres Cocollos komen uit de wateren van […]

Lees meer..

20.11.2015

BiB Gourmand & Gault Millau 2016 !

Lieve gasten, De fel gewaardeerde Bib Gourmand 2016 is in november 2015 weer toegekend aan Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Tevens zijn wij dit jaar opgenomen in de Gault Millau met 13 van de 20 punten.  Dit heeft onze verwachtingen weer overtroffen. Dit is een teken dat we op de juiste weg zijn. Wij danken al […]

Lees meer..

19.11.2015