Amuse Bouche uit de Herberg Keuken Vergeten wortelsoorten paars / oranje / geel met kruimels van algen!Amuse Geulle uit Marcus zijn keukenDe film is gemaakt door Oscar Schmidt Geplaatst door Herberg Stadt Stevenswaert op zondag 10 januari 2016
200g verse kingcrab / rasp van verse Bergamot / 1 lepel mayonaise vermegen en op smaak brengen verschillenede toebereidingen van komkommer gemarineerd met sushi azijn 200g Boiron groene appel / 50 g suiker / 20 g Sosa Gelcreme alles opkloppen met een garde Hotami Chips( (gedroogde Coquilles Wakame) vul de Serrano Ham met King Crabsalade en […]
8 verse schotes Coquilles / 2 stronken belge witlof 2 vastkokende aardappels/ 1 eetlepel mayonaise /1 eetlepel bieslook / 1 teelepel Tabernas Olijfolie 1 dl kipfond /1 dl truffelblokjes / 1/2 dl Aceto Balsamico 12 jaar gerijpt /1 dl Tabernas Olijfolie Maak de Coquilles los ,spoel ze schoon /dep ze droog maak de witlof schoon […]
Bergamot wordt gekweekt in zuidelijk Italië en is de smaakmaker die gebruikt wordt in Earl Grey thee.een citrusvrucht waaruit bergamotolie wordt gewonnen. De bergamot (Citrus bergamia, ook wel Citrus aurantium subsp. bergamia) is een kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht, die aan een boom groeit. De boom kan ongeveer 4 meter hoog worden.De naam bergamot […]
Vergeten wortelsoorten paars / oranje / geel met kruimels van algen!Amuse Geulle uit Marcus zijn keukenDe film is gemaakt door Oscar Schmidt Geplaatst door Herberg Stadt Stevenswaert op zondag 10 januari 2016
In Verband met onze 20 jarige Jubileum nu de Januari Deal! zondag 17. Januari serveren wij de hele middag van 12.00 t/m 17.00 ons 3 gangen Winterwandelingmenu voor €.20 p.p (20jaar in Stevensweert)! ! Reageer op dit bericht en wij reserveren uw tafel in onze huiskamer aan onze Potkachel…………tot zondag Pascalle& Marcus
Valentijnsmenu €. 35.- Om elkaar te leren kennen…. “Marcus King crabburger “ Met rucola, Avocado en pommes Allumettes ♥ ♥ ♥ Elkaar goedkeuren…. Schotse jakobsmossel Op een mango chutney met een krokantje van mango ♥ ♥ ♥ Het voorspel… Filet van loup de mer Met een frambozen-mayonaise en groene baby asperges ♥ ♥ ♥ […]
De ree leeft in roedels over Europa verspreid van Schotland en Midden-Zweden tot aan de Middellandse Zee en wordt ook aangetroffen in delen van Azië. Mals en sappig vlees van de ree. Reeën zijn lekkerbekken en dat proef je aan hun vlees, ze eten kruiden, knoppen van bomen en gewassen en zachte blaadjes Van de […]
Coquilles kunnen op verschillende manieren bereid worden: zachtjes in boter bakken, grillen, in de schelp gratineren of rauw Lichtzoet en nootachtig van smaak: coquilles Saint Jacques hebben qua bereiding niet veel nodig. Licht gegrild op de plaat, kort gebakken in olijfolie, maar ook rauw als carpaccio gesneden en gemarineerd in citroen smaken ze fantastisch. Het […]
Kliekjesdag De feestdagen zijn weer voorbij en het nieuwe jaar is weer begonnen. Het eerste weekend in het nieuwe jaar willen wij dan ook goed starten. Op zaterdag 2 en zondag 3 januari hebben wij een kliekjesweekend. Kliekjes zult u denken, lekker de koelkast en kelder leegmaken en van de restjes een menu maken. Nou […]