Reserveer
Direct >

Chef Blog

BiB Gourmand Vermelding 2016!

Michelin heeft vandaag de nieuwe lijst van Bib Gourmand bekendgemaakt, dat zijn restaurants waar je voor maximaal 37 euro een prima 3-gangenmenu kunt krijgen. sinds 2008 hebben wij nu de BiB GOurmand hier in Stevensweert en ook in 2016 !!!! Stevensweert staat verder door ons Restaurant op de culinaire kaart!!! Super Trots …en Super Trots […]

Lees meer..

10.11.2015

Een van mijn lievelings vissen is wilde Zeebaars

Een van mijn lievelings vissen is wilde Zeebaars   De zeebaars komt zowel in zoet als zout water voor. Jonge vissen trekken vaak riviermondingen binnen waar de vissen in brakwater kunnen worden waargenomen. De vis prefereert een subtropisch klimaat en leeft hoofdzakelijk in de Atlantische Oceaan, maar ook in de Middellandse Zee. Hier een recept van […]

Lees meer..

22.10.2015

Drie dagen Kerstmenu in Stevensweert

Geachte gasten, Kerst is bij uitstek de tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Gezellig met z’n allen rondom de tafel genieten van een heerlijk kerstdiner. De verhalen gaan over de tafel onder het genot van een goed glas wijn. Vaak staat moeders of iemand anders van de familie al dagen van tevoren […]

Lees meer..

19.10.2015

Whiskey Tasting op vrijdag 20.November

Lieve vrienden en genieters van whisky, De herfst is begonnen, de bladeren vallen en de kachel heeft al een paar uurtjes gebrand. Het is dus weer tijd voor onze Whiskytasting – 5 Gangen, 6 Schotse Malt Whisky’s Op 20 november om 19.00 uur starten we met onze proeverij. De whisky’s worden op het overheerlijke menu […]

Lees meer..

15.10.2015

In oktober start bij ons in de Herberg het wildseizoen

In oktober start bij ons in de Herberg het wildseizoen. Kom genieten van ons wildmenu. Wild-menu 3 gangen €. 30.- Deze aanbieding is geldig van vrijdag 16 – zondag 24 okt Kleine wilde groet uit de keuken van de herberg Mousse van eend met appel ** Soepje van pompoen uit eigen tuin Curry / paddenstoelen […]

Lees meer..

13.10.2015

Pascalle proeft wijnen voor het wildseizoen

Grote geheimtip in de Herberg Kelder 2013  Domein Angelus Estate – Angel Cabernet Franc & Cabernet Sauvignon, Bulgarije   Deze wijn maakt indruk door zijn volle kleur met donker kersenrode en paarse nuances. Zeer intens aroma van rijp zwarte bessen en frisse kruiden (mint) . Een zachte en sappige body. The nuances in de neus […]

Lees meer..

08.10.2015

Top wijnen uit de Kelder van Pascalle

Nieuw op onze wijnkaart 2014  Blaufränkisch, Bock, Hongarije   Kékfrankos  ( blaufränkisch ) is de meest voorkomende blauwe druif in Hongarije, ook in de regio Villany. Een mooie lichtrode wijn. In boeket en smaak wilde kersen. 6 maanden opvoeding in eiken vaten. Alcohol: 13.2% Bodem: Leisteen en löss Kékfrankos 100%   Je kunt deze wijn […]

Lees meer..

08.10.2015

Echte Limburgse gerechten in een nieuw jasje

Echte Limburgse gerechten in een nieuw jasje   Ik zoek Hobbykoks “vrienden” die echte Limburgse recepten / gerechten hebben om deze in een nieuw jasje te steken   Mijn voorbeeld op de Foto is : huidvlees van Piet Tonnaer ( mijn huisslager) met roggenbroodkruimels, augurken en een ijsje van Limburgse mosterd.   Ieder idee is […]

Lees meer..

02.10.2015

Heerlijk 10 daagse ook bij ons in Stevensweert

3 gangen menu €. 27.50 4 gangen €. 35.- Klassieke Groet uit Marcus zijn keuken Uiensoep Creme van Cevenne uien / gebakken uien / spekblokjes / stiltonkaas ** Salade Nicoise “ nieuwe stijl “ Haricots verts / Tomaten / Kappertjes / anjovis / aardappel /Artisjokken / gepocheerd ei ** Coq au Vin de Bourgogne** Kleine […]

Lees meer..

29.09.2015

Eendenborst met een marinade van honing en steranijs, peperkersen en spitskool

Eendenborst met een marinade van honing en steranijs, peperkersen en spitskool   Ingredienten voor 4 Personen 1 vrouwelijke eendenborst a 160 gr per persoon 2 eetl olie 4 eetl honing 50 gr steranijs 50 ml port rood   Ingredienten voor peperkersen 200 gr diepvrieskersen 2 sjalotten 2 theel suiker 50 ml rode port 50 gr […]

Lees meer..

29.09.2015